Inter i Bayern, a vuitens com a primers de grup

Alex Masana - 23/11/2011, 21:56

Jornada rodona per interistes i babaresos que assoleixen la fita marcada en els respectius pronòstics de grup. El Benfica per la seva banda, també es classifica per la següent fase mentre que el Manchester United es desplaçarà a Basilea per jugar-s'ho tot en l'última jornada. El Madrid passa per sobre del Dinamo de Zagreb i veurà la lluita per la segona al camp de l'Ajax.

El Nàpols rescata l'orgull de la temporada passada

El City s'amaga en els fantasmes de l'any passat i surt a no perdre un partit contra un dels rivals amb més geni de la competició. L'ídol de la afició de San Paolo, l'uruguaià Edison Cavani, ha estat l'heroi de la nit amb un parell de gols. El Nàpols s'avançava amb una rematada de cap al primer pal però Ballotelli, l'home que no celebra els gols, empatava, a les acaballes del primer temps, aprofitant una pilota morta dins l'àrea petita. En la segona part, el City s'ha anat tancant progressivament a la cova i Cavani ha fet el segon en una combinació per la banda esquerra de l'atac italià. El Nàpols és segon de grup, un punt per sobre del Manchester City que haurà de guanyar al Bayern de Munich i esperar que el Vila-Real puntuï contra el Nàpols al Madrigal. Gols: 1-0 m.17, Cavani; 1-1 m.33, Ballotelli; 2-1 m.49, Cavani.

Ricky Alvarez ha fet el gol de l'Inter // Agències

 La llei del mínim esforç a Turquia

L'Inter es classifica com a primer de grup després d'un partit poc vistós i amb poc futbol. L'equip de Ranieri necessitava un empat per arribar a la fita marcada en l'inici de la fase de grups i així ha estat. Matemàtica italiana. Els visitants s'han avançat amb una bona triangulació que Ricky Álvarez ha culminat amb un xut ras a la dreta del porter. El Trabzonspor no s'arronsava i pocs minuts després, Altintop feia l'empat després de que el seu xut rebotés en un rival. El partit no ha tingut més història; primera plaça pels italians i els turc que depen d'ells mateixos per fer història i passar a vuitens de final. Gols: 0-1 m.18, Ávarez; 1-1 m.23, Altintop.

El Lille es crea, del no res, la opció de continuar a Europa

El Lille era últim del grup abans de jugar el partit corresponent a l'última jornada i amb la victòria contra el CSKA depén d'ell mateix per passar a vuitens. Els russos no s'han sabut beneficiar de les condicions climatològiques i han deixat escapar la oportunitat d'assolir la classificació. Els gols francesos però, no han arribat fins la segona part quan Berezutski s'ha fet el primer en pròpia prota després d'un desafortunat rebot de fóra l'àrea. Sow, després d'una magnífica jugada dels francesos. La baixa del golejador Doumbia ha estat massa pels russos. Gols: 0-1 m.49, Berszutski(pp); 0-2 m.64, Sow.

Els Frei no fallen

Victòria soferta del Basilea que sommia amb els vuitens de final de la màxima competició europea. Els suïssos han acabat demanant l'hora després de situar-se amb un 3-o inicial. L'Oletul, tot i fer un bon partit han acusat la falta de gol i segueixen sense sumar cap punt al grup C. Els dos millors jugadors dels visitants, Alexander Frei i Fabian Frei han estat els artífex de la victòria a Rumania. L'última jornada serà decisiva pels blaugranes que es jugaran el ser o no ser a vuitens contra el Manchester United. Gols: 0-1 m.9, F.Frei; 0-2 m.13, A.Frei; 0-3 m.37, Steller; 1-3 m.75 Giurgiu; 2-3 m.81 Antal.

Aimar dona el bitllet de vuitens al Benfica

L'ausència de Rooney és massa per a un United que no s'acaba de trobar còmode a Europa. Els actuals sub-campions de la competició han dominat el partit però mai amb l'autoritat necessària i s'han deixat empatar amb un gol de l'ex del València, Pablo Aimar. El gol en pròpia porta de Jones en el minut 3 ha caigut com una gerra d'aigüa freda sobre Old Trafford i únicament l'empenta de Nani ha fet que els britànics es posessin per davant en el marcador amb gols de Berbatov i Fletcher. El Manchester United es jugarà el pas a la següent fase a Saint Jakobs Park de Basilea. Gols: 0-1 m.3, Jones (pp); 1-1 m.30, Berbatov; 2-1 m.59, Fletcher; 2-2 m.60, Aimar.

 

Comparteix i comenta

En portada