El Santboià fa proa a la Copa Federació

Àngel Bravo - 24/11/2011, 01:45

El Santboià, després de vèncer els de la Pobla de Mafumet, ha fet les maletes i ha marxat cap a Mallorca, per encarar el seu primer partit de la fase estatal de la Copa Federació, i és que avui 24 de novembre, a les 19:30 h, els setzens de final l'enfrontaran contra el CD Binissalem. La tornada a Sant Boi es disputarà el dijous vinent, 1 de desembre.

Marc Masip celebra un gol, que aquesta tarda bé pot valdre una copa. Foto: Àngel Bravo

El Binissalem acut a aquesta ronda com a campió de les Balears després d'eliminar a la final al Mallorca B. L'equip mallorquí és segon del grup 11è de Tercera Divisió, tot i que líder fins fa ben poc, mentre que l'equip barceloní roman en posicions baixes de la taula del grup 5è.

Com que els setzens de final segueixen uns criteris de proximitat geogràfica, el Santboià "se'n va de creuer" però no marxa dels Països Catalans. Val a dir, en aquest sentit, que a banda dels de Sant Boi, i dels equips valencians i balears, mirarem també de ben a prop el CF Badalona i el Club Lleida Esportiu, els altres dos equips catalans a la competició.

 

 

 

AMB L'ULL AL CAMPIONAT
La resta d'equips que es veuran les cares en aquesta competició són els que, com el Santboià a Catalunya i el CD Binissalem a les Balears, han resultat triomfadors a la primera fase autonòmica: Coruxo FC (Galícia), CD Tuilla (Astúries), Real Racing Club “B” (Cantàbria), SD Lemona (Euskadi), FC Santboià (Catalunya), Ontinyent CF (València), Rayo Vallecano B (Madrid), Gimástica Segoviana CF (Castella-i-Lleó), UD Almería “B” (Andalusia oriental), CD Alcalà (Andalusia occidental), CD Binissalem (Balears), CD Tenerife “B” (Canàries), Club At. Pulpileño (Múrcia), Jerez CF (Extremadura), Peña Sport FC (Navarra), SD Logroñés (La Rioja), CD Teruel (Aragó) i CP Villarrobledo (Castella-La Manxa).

A aquests, cal afegir-hi els clubs eliminats en la primera eliminatòria de la Copa del Rei i el guanyador de la passada edició de la Copa RFEF, el CD Puertollano. Així, completen l'eliminatòria CD Lugo, Futbol Alcobendas Sport, CD Toledo SAD, UD Vecindario, Náxara CD, Real Unión Club, CD Tudelano, Burgos CF, SD Amorebieta, CF Palencia, CD Olímpic, Club Lleida Esportiu, CD Comarca de Níjar, AD Ceuta, UD Melilla i CF Badalona.

En total, doncs, hi ha 35 equips classificats, però per dur a terme els setzens de final cal que en siguin 32. En aquest sentit, normalment es fa una fase prèvia de tres partits però enguany la UD Melilla ha reununciat a participar en la segona fase després de tenir coneixement dels resultats del sorteig. Així, la fase prèvia s'ha compost de 2 enfrontaments d'anada i tornada seguint criteris de proximitat geogràfica. En concret, s'han enfrontat el CD Tenerife B versus l'UD Vecindario i el CF Palencia versus el Burgos CF, el 10 i el 17 de novembre, dels quals han esdevingut classificats el Vecindario i el Burgos.

No us perdeu les eliminatòries de la Copa RFEF pel twitter de l'esportiu i per esportiu.cat.

Comparteix i comenta

En portada