L'APOEL s'infiltra a la festa dels grans

Bernat Marrè - 24/11/2011, 00:20

El conjunt xipriota es classifica per a la següent ronda de la Lligade Campions sense perdre ni un sol partit. Arsenal i Bayer l’acompanyaran a vuitens. La resta, tot per decidir en la última jornada.

L'APOEL, la sorpresa de la Lliga de Campions // UEFA

 

Grup E

Leverkusen 2-1 Chelsea: Un gol en el temps afegit classifica als alemanys

Un gol de Friedrich en el minut 91 ha donat la victòria al Bayer Leverkusen davant un Chelsea que se la jugarà en l’ultima jornada davant el València. Tot i que l’equip anglès s’ha avançat al marcador gràcies a un gol de Didier Drogba, els alemanys han aconseguit sobreposar-se i a través dos remats de cap de Derdiyok i Friedrich han capgirat el marcador. El conjunt de Villas-Boas segueix sense carburar, i pot pagar el seu conformisme davant el València, que arriba amb la moral pels núvols després d’aconseguir una victòria avassalladora davant el Genk.

 

Clubes

J

G

E

P

GF

GC

DG

pts

1

 Bayer 04 Leverkusen

5

3

0

2

7

7

0

9

2

Chelsea FC

5

2

2

1

10

4

6

8

3

Valencia CF

5

2

2

1

12

4

8

8

4

 KRC Genk

5

0

2

3

1

15

-14

2

* Pàgina oficial de la UEFA

 

Grup F

Marsella 0-1 Olympiacos: Valverde manté les esperances

Sorprenent victòria de l’Olympiakos d’Ernesto Valverde en el camp d’un Marsella que amb aquesta victòria es veu obligat a aconseguir la victòria davant el Dormund si vol assegurar el seu pas a vuitens de final. Un gol en el minut 82 de Fetfatzidis, aprofitant una bona jugada de Yeste, manté amb vida al conjunt grec. Els homes de Valverde necessiten una victòria davant l’Arsenal i un entrebanc dels francesos en la última jornada per seguir endavant en la competició.

 

Arsenal 2-1 Dormund: Van Persie compra el bitllet

Dos gols de l’holandès Van Persie han certificat el liderat de grup de l’Arsenal davant un Dormund que necessita un miracle en la última jornada: golejar al Marsella per més de tres gols de diferència i esperar que l’Olympiacos punxi davant l’Arsenal. El punta holandès, capità del conjunt de Londres, s’ha posat l’equip a les espatlles i després d’un inici poc prometedor del gunners ha aconseguit redirigir el rumb dels homes de Wenger. A la següent ronda de la competició i davant rivals de més entitat els anglesos podran demostrar la solidesa de la seva reacció.

 

 

Clubes

J

G

E

P

GF

GC

DG

pts

1

 Arsenal FC

5

3

2

0

6

3

3

11

2

Olympique de Marseille

5

2

1

2

4

2

2

7

3

 Olympiacos FC

5

2

0

3

5

5

0

6

4

 Borussia Dortmund

5

1

1

3

4

9

-5

4

* Pàgina oficial de la UEFA

 

Grup G

Shakhtar 0-2 Oporto: L’Oporto se la jugarà en l’ultima jornada

Els gols de Hulk en el minut 78 i de Rat en pròpia porta en el minut 90 mantenen l’esperança per l’Oporto, que necessita una victòria en la última jornada davant el Zenit per aconseguir el pas a vuitens. Tot i el resultat desfavorable, el conjunt local ha disposat millor ocasions que el visitant, però una mescla de solidesa defensiva i oportunisme de cara a porteria ha servit a l’equip portuguès per endur-se els punts de Ucraïna.

 

Zenit 0-0 APOEL: L’APOEL fa història

L’APOEL Nicosia s’ha convertit en el primer equip xipriota en classificar-se pels vuitens de final de la Lliga de Campions al empatar a zero davant el Zenit a San Petesburg. Els locals, molt superiors durant els 90 minuts, necessitaven una victòria per assegurar el seu bitllet per a la fase final de la competició, però la bona actuació del porter Pardo obliga a l’equip rus a treure un bon resultat d’Oporto en un duel que es preveu dramàtic ja que els dos equips es jugaran el pas a la següent ronda.

 

 

Clubes

J

G

E

P

GF

GC

DG

pts

1

 APOEL FC

5

2

3

0

6

4

2

9

2

 FC Zenit St Petersburg

5

2

2

1

7

5

2

8

3

 FC Porto

5

2

1

2

7

7

0

7

4

 FC Shakhtar Donetsk

5

0

2

3

4

8

-4

2

* Pàgina oficial de la UEFA

 

 Grup H

BATE 0-1 Viktoria: Viktoria cap a l’Europa League

El conjunt txec del Viktoria Plzen ha aconseguit tres punts vitals de la seva visita a Bate, de cara a la lluita per aconseguir una plaça per a l’Europa League. Un solitari gol de Marek Bakor, al límit del primer temps ha servit al conjunt visitant per imposar-se davant un BATE molt limitat en quant a recursos ofensius. El conjunt bielorús s’acomiada pràcticament de les competicions europees, ja que no s’espera que el conjunt que entrena Viktor Goncharenko  pugui sorprendre al Barça al Camp Nou.

 

 

Clubes

J

G

E

P

GF

GC

DG

pts

1

Barça

5

4

1

0

16

4

12

13

2

Milan

5

2

2

1

9

6

3

8

3

Viktoria

5

1

1

3

2

9

-7

4

4

BATE

5

0

2

3

2

10

-8

2
 

 

Comparteix i comenta

En portada