Guanyar a l'Ok Lliga per aferrar les aspiracions a la Copa

Pau López - 25/11/2011, 17:18

Després d'un cap de setmana nefast pels equips catalans a Europa - només van guanyar Reus Deportiu, a la Lliga Europea, i Vendrell i Blanes a la Copa CERS - torna l'Ok Lliga, on els conjunts capdavanters esperen rescabalar-se dels resultats obtinguts en les competicions continentals. A més comença a definir-se l'estol d'aspirants (els 8 primers) que disputaran la Copa del Rei.

El Barça segueix líder // RFEP

El plat fort de la jornada és l'Igualada - Noia. Els arlequinats estan llastrats per un fluix inici i volen refermar la millora dels darrers matxs davant la seva afició per demostrar així que tenen una plantilla per lluitar amb els millors. Els de la capital del cava, d'altra banda, necessiten no perdre punts si volen seguir al davant de la taula i optar a caçar Liceo i Barça.

L'altre partit que no cal perdre de vista és el que enfrotarà Sather Blanes i FC Barcelona a casa dels selvatans (dilluns a les 21:00 per Esport 3 i Teledeporte). Els homes de Gaby Cairo són conscients de la necessitat de guanyar per no despenjar-se d'una competició domèstica que hauria de ser prioritària després de la desfeta del curs passat. El Blanes, conscient de tenir un conjunt envellit i que sempre comença les temporades molt millor de com les acaba, intentarà seguir amb l'embranzida inicial, sabedor també que en les darreres temporades els blaugrana han perdut molts punts al seu feu.

Un altre quadre que necessita millorar a marxes forçades és el Vic de Carlos Figueroa. Si bé es troba a "només" cinc punts del Barça, la sisena posició tampoc és una maravella i aquest és un cap de setmana propici per aconseguir els tres punts a l'Olímpic. El seu rival, un CP Vilanova molt desmillorat, no hauria de presentar excessius problemes pels blanc-i-vermells.

Comparteix i comenta

En portada