Una altra golejada per acabar la lligueta de la NextGen

Pol Camprubí i Pàmies - 25/11/2011, 01:11

L’equip juvenil del Barça s’enfrontava avui al Celtic de Glasgow en l’última jornada de la lligueta de la NextGen Series, la Champions juvenil. Els d’Òscar Garcia han tornat a golejar, aquesta vegada 5-1, amb un hattrick del seu davanter estrella, Jean Marie Dongou, recordeu aquest nom. Gabarrón i Sandro han completat la golejada i Watt ha fet el gol de l’honor escocès.

Dongou segueix meravellant al Mini // Agències

Gran inici blaugrana

El Barça ha sortit ja d’inici a dominar el partit i l’atac en tromba dels blaugrana ha agafat en fred el Celtic, que ha encaixat dos gols en els primers minuts. Primer Gabarrón, amb una excel·lent volea que ha picat al travesser abans d’entrar i després Dongou, amb un remat de cap a plaer després d’un córner, han posat el 2-0 al marcador en 6 minuts de joc. A partir d’aquí els nois d’Òscar Garcia han aixecat el peu de l’accelerador i, de fet, els escocesos han arribat a tenir una bona ocasió que no han pogut materialitzar al minut 10. Fins al final de la primera part no s’ha tornat a acostar el Barça amb perill, tant Saiz com Grimaldo han posat dues faltes directes molt a prop de la creueta de la porteria i Sandro també ha tingut una gran ocasió després d’una bona passada de Campabadal, avui capità.

El Barça no ha donat opció

A la segona part el partit ha seguit amb el mateix guió, gran domini del Barça, que posava el joc i les ocasions, mentre el Celtic aguantava l’escomesa tant bé com sabien, creant més aviat poc perill per la porteria que avui defensava Bañuz. Al minut 10, després d’un error de la defensa rival, Sandro ha recuperat la pilota i ha habilitat Dongou perquè amb una insultant facilitat anotés el seu segon gol amb un xut des de fora de l’àrea, 3-0. El jove camerunès no ha parat, al cap de tres minuts enviava una gran centrada de Grimaldo al pal, i al minut 19 ha aconseguit fer el seu hattrick, amb un gol semblant a l’anterior després d’un contraatac executat a la perfecció. A partir d’aquí l’entrenador ha començat a fer canvis per donar descans a alguns dels seus jugadors, i no ha estat fins al minut 30 que Sandro ha fet el cinquè gol del Barça, després d’una grandíssima passada de Quintillà. A última hora el davanter escocès Watt ha fet el gol de l’honor, després d’un mal refús del porter del filial blaugrana.

En general un altre gran partit amb golejada inclosa dels nois d’Òscar Garcia, que es comenta que podria deixar l’equip a mitja temporada, ja que té ofertes per entrenar equips europeus.

A quarts

Ara tocar esperar rival pels quarts de final, l’Ajax o l’Aston Villa, que es jugaran a partit únic al Mini Estadi, al gener. En cas de classificar-se, passarien a jugar una Final Four, que s’hagués pogut jugar a Barcelona, però finalment serà a Londres cap al mes de març.

 

Fitxa tècnica:

FC Barcelona: Bañuz, Campabadal (C), Grimaldo, Bagnak, Ayala, Samper, Sandro Ramírez, Gabarrón (Quesada, 86’), Dongou, M. Ángel Saiz (Babunski, 72’), Quintillà (Quesada, 68’).

Celtic de Glasgow: Thomson, Miller, Chalmers, Fraser (C), Toshney, Kidd (Bogle, 57’), Herron (Patrick, 73’), Twardzik, Watt, McGregor, George (Fisher, 68’).

Gols: 1-0 (3’), Gabarrón, 2-0 (6‘), Dongou, 3-0 (57’), Dongou, 4-0 (62’), Dongou, 5-0 (74’), Sandro, 5-1 (’75), Watt.

Arbitratge: Abraham Martínez Sáez, ha amonestat Quintillà pels locals i Fisher i Fraser pels visitants.

 

Comparteix i comenta

En portada