Derrota d'un Girona que s'equivoca de porteria (1-0)

Eduard Corredor Cairó - 26/11/2011, 20:24

El Girona no ha pogut aconseguir ni un sol punt en la seva visita al Municipal de Santo Domingo; i això que ha jugat amb superioritat tota la segona meitat. Un gol en pròpia porteria del defensa Tortolero, en una jugada desafortunada, ha condemnat als de Raül Agné. Amb aquesta derrota els gironins segueixen a la zona de descens, i sense haver aconseguit guanyar lluny de Montilivi en aquesta temporada.

Jugada de pilota aturada / Agències

Primera part igualada

En els primers 45 minuts, els aficionats de l'Alcorcón han presenciat un partit molt igualat. Els dos equips trepitjaven l'àrea rival, i s'aproximaven amb facilitat a la porteria contrària. Tot i així, el Girona no ha estat capaç de xutar entre els tres pals en aquesta primera meitat, i les seves arribades acabaven amb centrades a l'àrea sempre ben defensades pels jugadors d'Anquela.

Per la seva banda, els madrilenys han arribat menys, però han concretat més; xutant a porteria en 4 ocasions.

Abans del descans s'ha produït una jugada que semblava que facilitava el partit pel Girona, quan el defensa Expósito ha estat expulsat per doble amonestació. Minut 39 i el Girona amb un home més; semblava que aquest cop sí.

Mala sort pel Girona

La segona part ha començat igual que la primera. Cap dels dos equips podia controlar el partit, i semblava que amb el pas dels minuts i el cansament dels jugadors de l'Alcorcón, acumulat pel fet de jugar amb un menys, donaria alguna opció als de Raül Agné. Res més lluny de la realitat. En una jugada embolicada, i després d'un servei de falta de l'Alcorcón i una sèrie de rebots, el defensa del Girona, Dani Tortolero, s'ha introduït la pilota dins la porteria amb el cap. Era el minut 56, i encara quedava temps per capgirar el marcador.

Després del gol, li ha costat al Girona refer-se, i no ha estat fins 10 minuts més tard, que ha disposat de la següent ocasió, la més clara del partit; novament Tortolero ha rematat una centrada de Jandro amb el cap, però aquesta vegada la pilota ha picat al pal.

A partir d'aquí, els locals s'han dedicat a embrutir el joc i a perdre temps. La pilota ha estat més estona fora del terreny de joc que al camp, i les interrupcions eren constants.

Finalment, 1-0 en contra dels interessos gironins i una nova derrota lluny de Montilivi. Els homes de Raül Agné seguiran una jornada més en posicions de descens, ara a 3 punts de la salvació.

A la següent jornada, el Girona rep a Montilivi al Guadalajara; una bona ocasió per tornar a la dinàmica positiva i per disposar de la sort que avui els ha mancat.

Alcorcón a la Nova Creu Alta / Eduard Corredor, arxiu

FITXA TÈCNICA

AD Alcorcón: Manu Herrera, Bermudez, Expósito, Babin, Ruben Sanz, Sergio Mora, Quini (Oriol Riera 82'), Agus, Saúl (Abraham 76'), Borja (Rubén 62') i Fernando Sales. Entrenats per Juan Antonio Anquela.

Girona FC: Santamaria, Jose, Tortolero, Migue, David Garcia, Juanlu (Jandro 63'), Tébar, Dorca, Moha (Dani Nieto 46'), Benja (Saizar 74') i Coro. Entrenats per Raül Agné.

Gols: 1-0 Tortolero p.p. (56'),

Àrbitre: Bicandi Garrido, del col·legi vasc, ha amonestat al local Rubén Sanz i ha expulsat al local Expósito per doble groga (32' i 39')

Incidències: Estadi de Santo Domingo d'Alcorcón, davant de 1500 persones.

Comparteix i comenta

En portada