El Barça Alusport guanya i ja és líder en solitari (4-2)

Jaime Mora - 26/11/2011, 11:29

El FC Barcelona Alusport venç 4-2 davant el Puertollano i amb l’empat d’ElPozo, el conjunt català és líder en solitari de la primera divisió. L’home del partit ha estat Ari amb dos gols ha decantat el partit pels de Marc Carmona

Wilde va ser l'encarregat de fer el segon gol blaugrana //LNFS

El partit ha començat amb el Puertollano defensant a mig camp amb una bona col·locació. Als pocs minuts Ari ha mostrat la seva gran qualitat individual amb una vaselina davant al porter que casi es converteix en el primer gol del partit. Els blaugranes no s’han mostrat molt còmodes als primers deu minuts on no han gaudit de moltes ocasions. L’únic jugador que podia solucionar aquesta situació era el màxim golejador, Sergio Lozano, que ha enviat un míssil a dintre de la porteria en una falta. A la jugada següent  Lozano ha robat una pilota i al contracop la passat a Wilde perquè marqués el 2-0. El Puertollano no ha baixat els braços i en el mateix minut ha retallar distàncies Merino després d’un potent xut al segon pal. L’acumulació de faltes ha penalitat als catalans i al inal de la primera part el Puertollano ha gaudit de dos dobles penals, el primer l’ha fallat Nacho Predaza, però la segona vegada ha ajustat la punteria marcant el gol de l’empat. A la primera part no s’han vist més gols.

A la represa els catalans han millorat el seu joc, sobretot en l’aspecte defensiu. El protagonista ha estat només un, el recent cridat per la canarinha després de la seva llarga lesió, Ari Santos.  Just començar la segona part Ari ha marcat el seu primer gol de la nit per posar al Barça per davant en marcador. Tot i el gol blaugrana, el Puertollano ha continuat lluitant per retallar distàncies. A falta de quatre minuts pel final, Ari tornava a marcar per sentenciar el partit amb el 4-2.  El Puertollano ho ha intentat de totes les maneres però no ha pogut tornar a batre a Paco Sedano.

El Barça guanya 4-2 davant un gran Puertollano, equip que ha ascendit aquest any. Amb la victòria d’avui els blaugranes lideren en solitari la primera divisió després de l’empat d’ElPozo Murcia.

Fitxa del partit:

FC Barcelona Alusport: Paco Sedano, Ari, Gabriel, Sergio Lozano i Wilde; Torras, Javi Rodríguez, Lin i Saad.

Puertollano FS: Mendiola, Nacho Pedraza, Fer, Werner i Merino; Contreras, Cuco, Nano i Chano.

Gols: Sergio Lozano 1-0 (13’), Wilde 2-0 (13’), Merino 2-1 (14’), Nacho Pedraza 2-2 (20’), Ari 3-2 (21’), Ari 4-2(36’).

Targetes:  Els àrbitres del partit, Cid Bragado i Martínez Torres, han amonestat a Linn i Wilde per part del Barça i a Werner i Contreras per part del Puertollano.

 

Comparteix i comenta

En portada