El Madrid goleja després del penal fatídic de Courtois (4-1)

Eduard Gangoso - 26/11/2011, 22:31

El R.Madrid guanya el derbi madrileny per 4-1. Els ‘colchoneros han començat molt bé el partit i s’han avançat als 14 minuts de joc amb una gran jugada d’Adrian. Però un penal clar de Cuortois sobre Benzema i la posterior expulsió del porter francès, ha marcat el partit.

 

Penal de Cuortois sobre Benzema que ha marcat el derbi madrileny // Agències

Domini visitant

Partidàs al Bernabéu. El Madrid tornava a protagonitzar el partit de la jornada enfrontant-se contra el seu rival, l’At.Madrid. L’ambient era espectacular, un Bernabéu ple arrebossar per posar la mateixa pressió de sempre al seu odiat rival. El partit ha començat molt igualat al mig del camp, i amb ocasions aïllades durant els primers 10 minuts de partit. Però al minut 14, una jugada increïble d’Adrian, i la posterior paret amb Diego d’aperó, l’ha deixat sol davant Casillas que el davanter espanyol no ha fallat i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. S’avançava l’At.Madrid en terreny hostil i posava els primers nervis a l’afició del Santiago Bernabéu.  El Madrid ha començat a sentir-se incòmode i aturar el joc constantment per desconcentrar als ‘colchoneros’ que estaven fent un molt bon començament de partit.

El penal marca el partit

L’At.Madrid ha tingut diverses ocasions per ampliar el marcador, però en una jugada marca de la casa del R.Madrid, ha arribat la jugada que ha marcat el partit. Transició rapidíssim de la defensa madridista que es planta a l’àrea de la porteria visitant en un instant. Ozil ha fet una passada interior a Benzema i Cuortois ha fet un penal claríssim sobre el davanter francès, que li ha costat l’expulsió. Manzano ha donat entrada a Sergio Asenjo i ha prescindit de Diego que l’ha fet sortir del terreny de joc. Mala decisió del tècnic andalús, ja que el migcampista estava realitzant uns grans primers minuts. Ronaldo s’ha encarregat de xutar el penal i l’ha transformat amb ‘paradinha’ inclosa. El davanter portuguès posava l’empat a 1 al marcador. A partir d’aquest moment, hem vist un partit totalment diferent. El Madrid s’ho ha cregut i ha tancat l’At.Madrid al seu camp. Els ‘colchoneros’ s’han defensat com podien i només han buscat l’atac mitjançat pilotes llargues al seu home de referència en punta d’atac, Adriàn, que ha fet una gran primera meitat. Amb l’empat a 1 s’arribava al descans.

El Madrid torna a guanya el derbi madrileny // Agències

Domini local

A la represa, el Madrid ha sortit molt fort i ja al primer minut Cristiano Ronaldo l’ha tingut davant d’Asenjo, però no ha rematat bé una centrada de Di Maria. Però dos minuts més tard Ozil ha fet una passada en profunditat a Cristiano Ronaldo, i el portugés ha centrat perquè Di Maria sol a plaer, posés el 2-1 al marcador. L’AT.Madrid estava estabornit al terreny de joc i només es dedicava a intentar treure totes les pilotes com podia que no paraven d’arribar a la seva àrea. El Madrid veient la superioritat, ha tornat boig a un rival que estava fent l’impossible per aguantar el resultat amb la mínima desavantatge possible. Al minut 13 ha arribat la primera arribada de l’At.Madrid de la segona meitat, mitjançant un xut d’Adrian, avui el jugador amb més perill de l’equip visitant, que ha fet l’únic gol del seu equip. Però al minut 19 de la segona part, una errada garrafal Godín, pròpia d’un jugador principiant, l’ha aprofitat Higuaín per marcar el 3-1. Amb aquest gol, s’han acabat totes les esperances de l’equip blanc-i-vermell i el Madrid s’ha cescut encara més ajudat per una afició que no ha parat d’animar al seu equip. Els visitants, només els quedava resignar-se i esperar el més aviat possible la fi del partit, Però encara quedava un altre acció més. Una internada de Gonzalo Higuaín dins l’àrea, ha provocat el segon penal de la nit a favor de l’equip local. Godín ha estat expulsat per empentar-lo davant de la porteria.

Al final sense sorpreses al Bernabéu, l’At.Madrid ha tornat a sortir derrotat del Bernabéu un any més. El Madrid aconsegueix els 3 punts i una jornada més com a líders de primera divisió.

 

Fitxa técnica

R.Madrid: Casillas; Lass, Pepe, Ramos, Marcelo; Khedira, Alonso; Di María (Higuaín  61’) , Özil (Coentrao 78’), Ronaldo; Benzema (Callejón 74’).

AT.Madrid: Courtois, Perea, Godín, Domínguez, Filipe Luis; Assunçao, Gabi; Arda Turan (Reyes 77’), Diego (Sergio Asenjo 19'), Salvio; y Adrián

Àrbitre: Mateu Lahoz (Col·legi Valencià). He ensenyat targeta groga al local Xabi Alonso (39'). Pels visitants ha ensenyat grogues a Diego (15'), Adrian(25') ,Perea (32') i Gabi (35')i ha expulsat  Cuortois (18’) i a Godín (83')

Gols: 0-1 Adrián (14’), 1-1 Cristiano Ronaldo (20’), 2-1 Di María (48’), 3-1 Higuaín (64’). 4-1 (Cristiano 83’)

Incidències: 80.354 espectadors al Santiago Bernebéu

Comparteix i comenta

En portada