El Marfil empata al darrer minut amb polèmica (2-2)

Jaime Mora - 26/11/2011, 14:58

El Marfil Santa Coloma aconsegueix empatar en el darrer minut el partit contra l’Umacon Saragossa amb un gol amb polèmica d’Adolfo. Resultat positiu després d’un mal partit dels catalans. Amb l’empat el Santa Coloma segueix a la zona baixa de la classificació.

Adolfo marca el gol de l'empat en el darrer minut // LNFS

Els dos equips han començat el partit conscients de la importància del duel, el Saragossa lluitant per entrar a la Copa i el Marfil per allunyar-se de la zona baixa de la classificació. Als sis minuts el Saragossa s’ha avançat al marcador amb  el gol de Tejel després d’una passada de Joan Linares al segon pal. Però el Marfil ha seguit lluitant i en un corner  ha empatat el partit amb un gol de Segura. El partit ha estat igualat en tot moment. S’han pogut veure grans detalls de qualitat com un túnel espectacular del pivot del Umacon, Nano Modrego, sobre Geison. Els locals ha gaudit de més ocasions que els catalans. Poc abans d’acabar el partit el Saragossa ha robat una pilota i l’exblaugrana Carlos ha marcat el segon del Umacon.

A la represa el partit ha baixat un poc el ritme. El Saragossa ha continuat portant el pes del partit. La possessió i les ocasions eren pels Aragonesos. Però el gran partit del porter del Santa Coloma, Varas,  ha impedit que es viessin més gols a la porteria del Marfil. S’han trobat faltar les accions individuals dels jugadors de l’equip català.  Anant per sota al marcador l’entrenador del Marfil, Sergio Mullor, ha apostat per jugar amb porter jugador cercant l’empat. El darrer minuts ha estat d’infart. El Marfil ha perdut una pilota al mig camp, Adolfo l’ha recuperat fent una falta que no ha xiulat la falta, hi ha hagut un moment d’incertesa  on els jugadors s’han quedat aturats. La pilota ha caigut a les cames de Geison que ha donat una excel·lent al segon pal des del centre del camp deixant sol a Adolfo per nomé haver d’empènyer  la pilota dins de la porteria. El públic s’ha mostrat molt indignat amb la decisió arbitral.

Empat sota la botzina pel Marfil que deixa bona sensació a l’equip després d’un mal partit del Santa Coloma.

Fitxa del partit

Umacon Saragossa:  Dídac, Carlos, Miguel, Keny i Nano Modrego; Pedreño,  Víctor Tejel i Joan.

Marfil Santa Coloma: Varas, Rubén, Adolfo, Segura i Rafa López; Geison, Shota, Lolo Jarque, Busquets i Emilio.

Gols:  Víctor Tejel 1-0 (6’), Segura 1-1 (9’),  Carlos 2-1 (17’), Adolfo 2-2 (40’).

Targetes:  Partit amb polèmica on s’han vist tres targetes grogues pels locals: Carlos, Nano Modrego i Tejel; i dos pels catalans, Geison i Busquets.

Comparteix i comenta

En portada