L'eficàcia pot amb la il·lusió (1-2)

Bernat Marrè - 26/11/2011, 22:08

El València s’emporta els tres punts del camp d’un Rayo combatiu però ineficaç. Jonás,en plena forma, i Tino Costa han aconseguit els gols del conjunt d’Emery, mentre que Tamudo, després de tocar la pilota amb les mans, ha aconseguit retallar distàncies en els últims minuts de partit.  El València, que es referma a la tercera posició, ha acabat demanant l’hora

Jonás i Tino Costa, protagonistes // Agències

Primers minuts de gran intensitat, amb un Rayo que, empès pels seus incansables aficionats, ha sortit a mossegar a un València que no s’ha empetitit amb la lluita i el coratge rival. A poc a poc els homes d’Emery han imposat el seu joc de toc, provocant un enorme desgast als homes de Sandoval.

El primer avís dels ché ha arribat en el minut 15 de joc a través del francès Mathieu, i el següent, de Jonás, s’ha convertit en el primer gol dels visitants. L’internacional brasiler, en plena forma, ha connectat un difícil però precís xut sec que ha agafat a contrapeu el porter Cobeño. Els locals no s’ha rendit, però les ocasions de les que disposaven es trobaven o bé amb el pal, o amb Diego Alves, que sembla haver guanyat el pols a Guaita per la titularitat a la porteria ché.

A la segona part, i després d’una tímida reacció local, els valencians han aconseguit el gol de la tranquil·litat gràcies a una gran jugada col·lectiva culminada amb un xut creuat de Tino Costa. Amb aquest resultat, Emery ha començat la ronda de substitucions per adormir el partit, però l’efecte aconseguit ha estat tot el contrari. En els últims minuts de partit el joc s’ha descontrolat, i el Rayo, a través de Tamudo, ha aconseguit reduït distàncies. El gol però, no hauria d’haver pujat al marcador de l’ex de l’Espanyol ha controlat la pilota amb la mà abans d'afusellar Alves.

Ja en el temps de descompte els homes de Sandoval haurien pogut aconseguit el tant anhelat empat a través d’una última ocasió de Tito, però el remat del lateral madrileny ha sortit per dalt de la porteria visitant. Amb aquesta derrota, el Rayo veu trencada la seva ratxa de dos partits consecutius sense perdre. El València, per la seva banda, s’assenta a la tercera plaça i reforça les bones sensacions després de la golejada per 7-0 davant el Genk.

Fitxa tècnica:

Rayo Vallecano: Cobeño; Tito, Arribas, Jordi Figueras, Casado; Javi Fuego, Movilla (Trashorras, min.70), Lass, Michu, Piti (Botelho, min.64) i Delibasic (Tamudo, min. 55).

València: Diego Alves, Barragán, Rami, Dealbert, J.Alba; Albelda, Tino Costa; Feghouli (Piatti, min. 77), Jonás (P. Hernández min.68), Mathieu i Soldado (Aduriz, min.59).

Gols: 0-1, min.20: Jonas. 0-2, min.56: Tino Costa. 1-2, min.84: Tamudo.

 

Comparteix i comenta

En portada