El Lleida, gairebé (1-1)

Albert Bermúdez - 27/11/2011, 18:37

El Lleida podria haver guanyat el partit si hagués tingut més sort en la rematada, però en un partit que ha acabat en un 10 contra 10 per dues vermelles directes cal valorar el punt que els d'Emili Vicente s'enduen d'un partit en què han reaccionat ràpidament al gol de Mauro.

L'última victòria del Lleida, 3-0 contra el Manacor // Albert Bermúdez

Darrerament les primeres parts de tots els partits del Lleida són manques d'emoció. Altra vegada així ha estat, però una nota negativa ha estat la retirada del terreny de joc d'un dels jugadors més desequilibrants de la plantilla del Segrià, i és que Jorge Giménez no podia continuar després d'una dura entrada de Ruíz. Caldrà veure el temps que està de baixa, si és que ho està, perquè semblava més el mal que no permet continuar jugant al moment però que no passa de l'estrebada.

La segona part sí, ha tingut molta energia i en 15 minuts ha passat de tot. El Lleida ha sortit adormit del vestuari i als pocs minuts Mauro ha aconseguit trencar amb la defensa gràcies a una gran passada de San Julián per superar Víctor. Però la reacció ha estat ràpida i David Giménez ha aprofitat el refús d'un xut d'Imaz per empatar. A més, suposadament per insultar l'àrbitre, San Julián ha rebut una sorprenent vermella directa i deixava les coses molt de cara per al conjunt de la Terra Ferma. Però la sort no ha acompanyat un parell d'ocasions claríssimes per culminar la remuntada. Un bon xut de David Giménez ha marxat a pocs centímetres del pal quan semblava que entraria i una rematada de Canario quan no feia més de 5 minuts que era al terreny de joc ha tocat els dos pals, dret i esquerre, abans de caure la pilota morta a les mans de Burguera.

El Lleida s'ha quedat amb un menys per una falta de Jerson, que l'àrbitre ha considerat injustament que era manifesta de gol, i ha expulsat el central amb vermella directa. Tanmateix, era el minut 90 i al descompte no ha passat res destacable. El Lleida aconsegueix un punt treballat però que deixa un regust agredolç, ja que podria haver estat perfectament una victòria.

Lleida Esp.: Víctor; Pau, Jerson, Sobregrau, Verdú; Jaume, Casquero (Canario 66'), Imaz, Jorge (David Giménez 21'), Juanma (Ballesteros 70'); i Asier

Gandia: Burguera; San Julián, Garrido, Berna, Romera, Ruiz (Carrillo 50'); Aicart, Tito (Verdú 85'), Mauro (Loren 78'); Lacasa i Belda

Gols: 0-1 (51') Mauro 1-1 (57') David Giménez

Àrbitre: Fermín Leo Ollo (navarrès) ha amonestat els locals Imaz, Jaume i Pau i els visitants Ruíz, Garrido, Carrillo, Aicart i Loren. Ha expulsat Jerson (Lleida) i San Julián (Gandia) amb vermella directa.

Comparteix i comenta

En portada