El Sevilla en té prou amb mitja hora (0-1)

David Castelreanas - 27/11/2011, 23:22

Un penal comès sobre Negredo que ell mateix s'ha encarregat de transformar ha estat suficient per donar la victòria al Sevilla a La Romareda. Els andalusos han fet una primera mitja hora molt bona, on han pogut sentenciar el partit. Però no ha estat així i al segon temps s'han limitat a viure de rendes. El Saragossa, completament inofensiu, se situa en places de descens amb la derrota.

El penal de Mateos sobre Negredo ha estat clar

Ambient fred a La Romareda, on Saragossa i Sevilla estrenaven un horari que no ha propiciat que que s'apropés gaire gent a l'estadi. El Sevilla ha sortit molt endollat al partit i Negredo ha disposat de les primeres oportunitats. Al minut 4, no ha fet el primer gol per centímetres després d'un gran xut amb rosca des de fora l'àrea. Acte seguit, li ha faltat encert per anotar. Per part local, Lanzaro no ha pogut rematar una jugada d'estratègia.

El gol de la victòria sevillà ha arribat a l'equador del primer temps. Mateos ha comès un innocent penal sobre Negredo que aquest s'ha encarregat de transformar. Roberto ha encertat la intenció de l'exmadridista, però no ha pogut arribar a contactar amb la pilota. Els locals han intentat reaccionar però Luis García ha estat lent dins l'àrea i Varas ha impedit l'empat desviant a córner un mal refús contra la seva porteria de Negredo.

Amb avantatge mínim visitant s'ha arribat al descans. Gran primera part del Sevilla, possiblement la millor de la temporada, enfront d'un Saragossa que s'ha vist completament superat. El segon temps ha començat amb una lleugera millora dels locals. El Sevilla, conscient de l'avantatge al marcador, ha preferit contemporitzar i jugar amb la innocència dels locals. El Saragossa, tot i gaudir de la possessió durant tota la segona part, ha estat incapaç de crear oportunitats de perill, i ha vist com torna a estar en places de descens. Els andalusos sumen la primera victòria a domicili de la temporada i se situen cinquens a l'espera del que faci demà el Màlaga.

Fitxa del partit

R Saragossa: Roberto; Juárez (Barrera 77'), Mateos, Lanzaro, Paredes; Ponzio, Meira (Micael 46'), Lafita, Juan Carlos, Luis García (Ortí 71'); Hélder Postiga.

Sevilla FC: J. Varas; Coke, Fazio, Spahic, Navarro; Medel, Rakitic, Trochowski (Armenteros 81'), Navas, Perotti (Campaña 88'); Negredo (Manu del Moral 58').

Gols: 0-1 Negredo (23').

Incidències: el col·legiat basc Pérez Lasa ha amonestat als locals Mateos (24'), Paredes (29'), Luis García (31'), Lanzaro (37'), i Juárez (64'), i als visitants Trochowski (63') i Armenteros (87'). Ha expulsat al local Juan Carlos (90').

Comparteix i comenta

En portada