Navarro i Wallace rescaten el Barça (83-89)

Ricard Camprubí - 27/11/2011, 22:52

Navarro ha tornat a fer de Navarro

El Barça Regal ha superat per un ajustat 83 a 89 a un Obradoiro que ha dominat gran part del partit a base de triples i de dominar el ritme. Ha hagut d’aparèixer Navarro (22 p.) i un Wallace (14 + 8) amb més protagonisme del que acostuma per finiquitar el partit amb només dos minuts de talent.

La lògica que venia sent una constant, victòria clara contra rival inferior, s’ha trencat avui a Compostela. Malgrat el bon inici de Lorbek (9 dels 11 primers punts) el Barça no aconseguia desempallegar-se dels gallecs, que trobaven l’encert que portaven buscant des de l’inici de campionat. 20-17 a al fi del primer quart, i el partit es mantenia en terreny de ningú.

En el segon període el desencert del Barça l’ha condemnat a a anar a remolc en el marcador. L’intercanvi de cistelles, algunes ben espectaculars com la de Milt Palacio, afavoria al Blusens. El criticat Ere empalava el fusil, aquest partit si, amb encert per deixar al descans un marcador de 40-35.

 

Ebi Ere ha anotat 18 punts

A la represa, 5 triples en 4 minuts dels locals amb un Alberto Corbacho amb el canell afinat, enfilaven la diferència fins als 12 punts (59-47). Navarro al rescat, com sempre. El de Sant Feliu ha agafat la batuta i ha aturat la sangria a la fi del tercer quart (64-60).

Després d’uns primers minuts del darrer quart igualats amb intents d’escapada barcelonistes ben aturats amb dos 2+1 seguits dels gallecs (75-72), en dos minuts tot ha canviat. El Barça ha passat d’errar tirs lliures a mostrar-s’hi infal·lible i ha anotat 3 triples quasi seguits (Mickeal, Wallace i Huertas) que juntament amb la bona feina de Wallace han sentenciat a un rival ofegat per la nul·la profunditat de banqueta.

Al final 83-89, un marcador que demostra la mala defensa del Barça en un partit que semblava més fàcil del que ha estat. El Barça Regal es manté líder de l’ACB amb 8-1, empatat amb el Madrid.

Estadístiques

Comparteix i comenta

En portada