Ordín decanta la balança catalana (88-86)

Sam Gutiérrez - 27/11/2011, 21:10

El Sant Josep s'endú el derbi contra el CB Tarragona després d'una emocionant pròrroga

Vital. Així es pot definir era partit que es va viure divendres a Girona. Per tornar a recuperar sensacions i per oblidar la clara derrota de la setmana passada a Osca. Enfront hi havia el CB Tarragona, un equip ordenat, que tot i encara no acabar de trobar amb la fórmula, està mostrant símptomes de millores jornada rere jornada.

Nacho Ordín, un cop més, decisiu

El primer quart va ser clarament pels locals. Liderats per un Thomas Coleman molt efectiu (el pivot estatunidenc ha tingut una mitja 17'5 punts en els darrers dos encontres), els homes de Zan Tabak van marxar per 11 punts al final del primer parcial, 22-11. Tot i així, el conjunt tarragoní va reaccionar i va capgirar el marcador abans del descans, on es va arribar amb un avantatge mínim pels blancs-i-vermells, 36-35. Després d'una primera meitat amb dues cares ben diferents, Fontajau augurava el pitjor.

Tot i així, i de la mateixa manera que al començament del derbi, els gironins van passar per sobre del seu rival i de la mà del letó Rolands Freimanis (va acabar amb 20 punts i 11 rebots) va tornar a escapar-se d'11 punts, 61-50. Llavors, les bateries del Sant Josep es van esgotar i el CB Tarragona, amb un Roger Fornas esplèndid, van endosar un parcial de 0 a 16 al seu oponent i van tornar a manar a l'electrònic.

Mancaven únicament deu minuts i molt havien de millorar les coses pel Sant Josep. Fins que aparegué un dels millors (sinó el millor) base de la categoria, Nacho Ordín, que amb 16 punts al darrer quart i 30 en total va revolucionar el partit i amb una cistella inversemblant va enviar l'enfrontament a la pròrroga. Fontajau estava a punt de presenciar cinc minuts d'infart. En aquests, Ordín va continuar tirant del carro i un 2+1 seu quan faltaven menys de vint segons per la conclusió va certificar un triomf que dóna aire a Tabak i fa respirar el Sant Josep a la zona mitja de la taula.

Fitxa Tècnica

CB Sant Josep Girona - Girona FC: Ordín (30), Freimanis (20), Fernández (5), Pino (9), Middleton (0), cinc inicial. Coleman (15), Jimenez (2), Guirao (-), Vila (2), Vallmajó (2) i Labuckas (3).

Tarragona Bàsquet 2017: Fernández (2), Alba (5), Santana (8), Mitchell (10), Selakovs (5), cinci inicial. Jacas (5), Schreiber (8), Van Oostrum (2), Martinez (22), Fornas (19).

Parcials: 15-11; 20-25; 23-14; 18-26. Pròrroga; 12-10

Comparteix i comenta

En portada