Cruyff: "Tots els jugadors volen estar amb Catalunya"

Auri Garcia - 28/11/2011, 17:46

El seleccionador català, Johan Cruyff, assegura que tots els jugadors volen participar en el partit de Nadal de la seva selecció. Catalunya jugarà contra Tunísia el 30 de desembre a les 7 de la tarda, a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

"S'ha parlat amb els jugadors i és llavors quan veus l'afany que tenen per participar. És una cosa de sentiment, de cor. I, de fet, això és el més bonic, perquè tothom vol estar en aquest partit". Així de contundent ha estat Johan Cruyff en la presentació del Catalunya-Tunísia, el seu tercer partit com a seleccionador català, per al qual podrà fer la seva millor convocatòria.

A diferència de partits anteriors, aquesta vegada la data permet que hi participin els millors jugadors, inclosos els de Barça i Espanyol. Cesc Fàbregas, Sergio Busquets, Xavi Hernández, Gerard Piqué, Víctor Valdés o Carles Puyol són alguns dels que es podrien posar la samarreta de Catalunya el 30 de desembre. De moment, han acceptat participar en la campanya de promoció.

La selecció rival, a priori poc atractiva, presumeix d'haver guanyat la Copa Àfrica del 2004 i s'ha compromès a venir amb els seus millors jugadors. Les entrades per al partit tindran un preu d'entre 10 i 25 euros, amb un descompte del 25% si es compran abans del 27 de desembre.

Comparteix i comenta

En portada