El Bayern s'adorm i el Dortmund se n'aprofita

Marc Vidal Ordeig - 28/11/2011, 16:12

La classificació de la Bundesliga ha fet el que fa 3 setmanes ningú creia que faria. El Bayern, imparable a Europa, duu dues derrotes seguides i ha perdut el liderat en mans del Dortmund i el M'Gladbach.

El Signl Iduna Park va aparèixer a la samarreta del Dormund especialment per aquest partit

El derbi de la conca del Ruhr va seguir el guió esperat i va acabar amb una victòria Borusser que els col·loca directament al liderat de la classificació. Fa tres setmanes, abans del partit contra el Bayern, el Dortmund era a 5 punt si un món de joc dels de Heynkces. Avui són a 2 punts per sobre i res fa pensar que en les properes setmanes perdin aquesta posició ja que ha Europa necessiten un miracle per classificar-se (un miracle que passa per guanyar 4-0 a l'Olimpique de Marsella i que l'Arsenal, ja classificat, guanyi a l'Olympiakos).

L'"altre" Borussia, el de Monchengladbach és l'absoluta sorpresa de la classificació i ja és segon, empatat a punts amb el lider. La gran diferència entre ells i el seu rival de divendres, el Colònia, és que quan no apareix "Rolls" Reus, l'equip juga (i com juguen!) sense ell, mentre que si "Prince" Poldi no apareix pel Colònia, el seu equip tampoc surt a jugar. Podolski i Reus, dos dels homes que lluitaran per un lloc de titular a la selecció alemanya amb gent com Özil, Müller o Götze. Com si res.

Els jugadors del Magúncia celebren la victòria

El Bayern és tercer després de perdre contra el Magúncia en un autèntic partidàs on es van veure fins a 5 gols. Tot i així, el dia que els de Heynckes s'han de fiar dels gols d'un central, Van Buyten, és que les coses no han sortit gens bé. Lahm deia que cada vegada s'assemblen més al Barça. Potser té més raó de la que creu: Getafe i Magúncia.

El Werder Bremen ha aprofitat la derrota del Shalke per recuperar la darrera plaça que dóna dret a la Champions l'any vinent. Per l'Europa Legaue, el Leverkusen passa a ser sisè tot i l'empat gràcies a la derrota de l'Stuttgart a Bremen.

Per la part baixa, el Nuremberg va guanyar al Kaiserlautern i va sortir de la zona de play-off pel descens per fer-hi entrar el seu rival d'aquest cap de setmana. Augsburg i Friburg continuen en zona de descens.

Comparteix i comenta

En portada