El City no s'escapa

Xavier Mars - 28/11/2011, 22:17

Jornada de Premier marcada pels empats. Els dos de Manchester empaten amb Liverpool i Newcastle, com els gunners davant el Fulham. Chelsea i Tottenham si s'emporten els tres punts.

Empat a Anfield entre Liverpool i City

Començava la jornada de Premier amb un bon partit a Old Trafford, que posava a prova l'equip revelació de la temporada, el Newcastle. Després de no poder superar a l'altre club de Manchester la setmana passada, Newcastle i United van repartir-se els punts en un partit on els de Ferguson van ser millors. Red Devils podrien haver guanyat el partit en l'últim minut, quan un gol de Chicharito va ser anulat per fora de joc molt rigorós.

Un altre que empatava aquest cap de setmana era l'equip de Wenger. A l'Arsenal li van faltar els gols de l'holandès Van Persie, en el seu lloc, el defensa Vermaelen va ser l'encarregat dels gols, en totes dues porteries.

Les victòries de la jornada disputada el dissabte les van protagonitzar Chelsea i Tottenham. Tots dos van vèncer amb tres dianes en partits fàcils, que posen al Chelsea a tan sols un punt de la zona Champions i al Tottenham tercer a la lliga.

Tancant la jornada, el diumenge Liverpool i Manchester City es veien les cares a Anfield. Tot i que el City s'avançava ben aviat, el Liverpool no tardaria en empatar. Els Reds van poder guanyar el partit en varies ocasions però una gran actuació del porter del City, Joe Hart, ho va evitar.

Comparteix i comenta

En portada