El Llagostera, de festa major (0-1)

Andreu Merino - 28/11/2011, 01:03

La UE Llagostera arribava en el seu millor moment al Narcís Sala, i ha aprofitat el seu duel contra la UE Sant Andreu per prolongar el ritme de bons resultats que li han servit per estar fora del descens. Avui els d'Oriol Alzina han tingut les coses molt clares i han fet un partit molt seriós, amb una defensa molt segura i un atac que ha sabut materalitzar les poques ocasions que l'equip ha generat. El Sant Andreu no s'ha trobat a gust sobre el camp i avui la èpica no ha fet acte de presència. Els gironins han esguerrat el partit de festa major als quadribarrats i a la gran quantitat d'aficionats que avui s'han aplegat al Narcís Sala.

Partit travat i feixuc

El Llagostera ha aconseguit tres objectius clau per fer caure la balança del seu costat. El primer, travar el partit. El Sant Andreu se sent còmode en partits amb un ritme molt alt, fins i tot d'anada i vinguda, i avui l apilota ha estat més temps fora que dins el terreny de joc. El segon, desconnectar el migcamp i la davantera andreuenca. Marc Martínez ha tingut molts problemes per aparèixer i Marcos no ha tingut el punt de genialitat al que s'havia abonat els últims partits. I per últim, ser efectius en les comptades ocasions de que han disposat. Al minut 25 els d'Oriol Alzina ja han avisat amb una internada de Marc Mas a l'àrea que ha acabat amb una caigda davant la sortida de Morales. El davanter ha reclamat penal però l'àrbitre li ha ensenyat targeta groga per simulació. En la següent jugada els gironins aconseguirien l'únic gol del partit, després que Dídac Navarro no encertés a refusar una pilota centrada per Marc Mas. L'esfèrica ha cagut als peus d'Enric Pi, que amb un xut creuat amb l'esquerra superava Morales per fer el 0-1 al minut 33.

El Sant Andreu ha inentat reaccionar, però costava un món acostar-se a la porteria de Wilfred. Ho ha aconseguit Eloi després d'una assistència de Marcos, però la seva rematada l'ha refusat a córner el porter. D'altra banda el Llagostera ha estat a punt de donar el cop de gràcia amb una rematada d'Òcar Álvarez després d'un córner que ha sortit per sobre el travesser.

Sense gols ni èpica

El partit ha continuat igual d'espès en la segona meitat. Marcos n'ha tingut un parell, però avui les seves rematades han sortit mossegades. Veient que l'equip cada cop es refugiava més en la pilotada llarga, Piti ha fet entrar Melo per sortit amb la pilota jugada des del darrerre. La idea era bona, però a la pràctica la bona feina defensiva del migcamp gironí ha fet que els andreuencs continuessin buscant el joc directe a través de les pilotes que Marcos despenjava a la frontal. De tota manera, l'ocasió més clara del partit ha arribat així. Pilotada lalrga de Melo que ha recollit Eloi i el seu xut, gairebé trepitjant la frontal de la petita ha sortit massa centrat i Wilfred l'ha desviat amb solvència. Marcos ho continuava intentant, com també Llobet amb un xut de falta, però avui no era el dia del gol i el Llagostera finalment s'ha endut el trofeu de festa major.

El Sant Andreu no tindrà gaire temps per pensar en la derrota, ja que dimecres es disputen al Narcís Sala els 20 minuts pendents del partit contra l'Huracán que es va suspendre al minut 71 per la pluja el dia 13 de novembre. Sens dubte treure alguna cosa positiva d'aquests 20 minuts seria una injecció de moral importantíssima pels de Piti Belmonte.

Foto de: Judith Andreu

 

Fitxa del partit

 

UE Sant Andreu 0

UE Llagostera 1

UE Sant Andreu: Morales, Rubén, Dídac, Moyano, Fran Grima (Melo 64′), Carroza (Luis Blanco 81′), Marc, Xavi Jiménez, Quim Araujo (Llobet 64′), Eloi i Marcos.

UE Llagostera: Wilfred, Aimar, Vallho, Oscar Álvarez, Quim Boadas, Espolita, Pedrito Pareja (David Costa 85′), Eloi Amagat, Enric Pi (Masó 77′), Marc Mas (Samuel Bayón 89′) i Pere Tarradelles.

Gols: 0-1 Enric Pi (33′).

Àrbitre: Rubén Jiménez, col·legi canari. Ha mostrat la groga als locals Eloi i Marc, i als visitants Aimar, Eloi Amagat i Marc Mas.

Comparteix i comenta

En portada