El Sabadell no mata contra 10 (2-2)

Pau Campaña - 28/11/2011, 10:50

El CE Sabadell ha sumat el seu setè partit seguit sense conèixer la victòria tot i aconseguir un empat a deu minuts pel final del partit davant d’un Múrcia que ha tingut prou amb un gol al final del primer temps i un altre a l’inici del segon per rascar un punt valuós a la Nova Creu Alta després de jugar quasi mitja hora amb deu jugadors.

Florian no ha estat encertat // Pedro Salado

El partit ha començat amb el Sabadell bolcat a l’atac. En el primers sis minuts, Florian ha tingut dues clares ocasions, però el francès ha vist com el porter visitant, Alberto, aturava ambdós xuts. El conjunts arlequinat ha seguit dominant el joc amb bones combinacions ofensives que han provocat una tercera oportunitat, aquest cop per Lanzarote que, després d’un bon retall, ha xutat amb rosca sense sort.

El gol es veia venir, i només un minut després, quan es complia el 12, Lanzarote ha fet pujar el primer gol al marcador gràcies a un xut creuat aprofitant una passada a l’espai de Puigdollers. Els homes de Lluís Carreras dominaven el joc i el marcador i estaven còmodes al terreny de joc. A més, el Real Múrcia no ha donat cap mostra de perill durant el primer quart d’hora.

Calma local, i gol anul·lat al Múrcia

Després del gol, el cinquè de Lanza aquesta temporada, el partit ha entrat en una dinàmica més pausada i han arribat les primeres targetes grogues, per Florian i Molinero, un de cada equip. El primer xut a porteria dels visitants no ha arribat fins al minut 25, amb una falta llunyana que ha atrapat De Navas sense cap problema. Al minut 30, però, l’assistent ha anul·lat un gol de cap a Chando per fora de joc.

Tot i l’ensurt, el Sabadell ha seguit tenint el control absolut del joc, i a punt ha estat d’ampliar distàncies amb el que hagués estat probablement el gol de la temporada. Òscar Ramírez ha sorprès Alberto des de més de 40 metres però la pilota s’ha estavellat al travesser.

Al segon intent, l’empat

El Múrcia, a banda del gol anul·lat, havia mostrat pocs recursos ofensius durant la primera part però al minut 40, una jugada per banda dreta de Cerrajería ha acabat amb una passada de la mort que Pedro, tot sol, ha convertit en l’empat a un. El gol ha caigut com una gerra d’aigua freda a la ja gèlida Nova Creu Alta. Els arlequinats tot i això, ho han seguit provant i Florian ha tingut la seva tercera ocasió de gol. Alberto ha tornat a aturar el xut del francès, aquest cop des del punt de penal a passada de Lanzarote. Amb aquesta acció s’ha arribat al temps de descans.

Mal inici de segona part

El segon temps no ha pogut començar pitjor pels homes de Lluís Carreras. Als quatre minuts de reprendre'sel partit, Jorge, a centrada de Pedro, ha batut a De Navas amb un cop de cap. El Múrcia remuntava així el marcador. El gol, a més, ha donat confiança als ‘pimentoneros’, que s’han fet amb el domini de la pilota per uns instants, i han gaudit d’alguna ocasió per ampliar distàncies.

Aquesta situació, però, ha estat momentani, perquè els arlequinats han tornat a buscar la porteria d’Alberto. L’entrada del marroquí Baha per Florian, molt desencertat durant tot l’enfrontament, buscava donar aire fresc a la davantera vallesana. La més clara l’ha tingut Juvenal, després d’una jugada embolicada a l’àrea petita, però Alberto ha atrapat finalment la pilota.

Al minut 62 ha arribat la jugada clau de la segona meitat, Molinero, després d’un mal control, ha comès una dura falta sobre Puigdollers i ha vist la segona groga. El Real Múrcia, així doncs, s’ha quedat amb deu jugadors i Carreras ha buscar revulsius a la banqueta. Aarón Bueno ha substituït Arteaga i els arlequinats s’han bolcat a l’atac.

Segon gol de Baha per empatar el partit

El conjunt d’Iñaki Alonso s’ha tancat al darrera buscant una contra que els permetés sentenciar el partit, però ha estat l’equip català qui ha tingut les ocasions per igualar el marcador. Així, al minut 80, Nabil Baha s’ha estrenat a la Nova Creu Alta (abans havia marcat a Riazor) per aconseguir l’empat a dos. Amb deu minuts per endavant, el Sabadell ha assetjat l’àrea murciana buscant una remuntada que no ha arribat tot i l’intens final.

Amb aquest empat, els arlequinats encadenen ja set partits sense conèixer la victòria i la pròxima setmana viatjaran a un dels estadis més complicats de la categoria, Balaídos, per enfrontar-se al Celta de Vigo.

CE Sabadell: De Navas, Òscar Ramírez, Samuel, Toni Lao, Redondo (Fran Piera), Juanjo, Puigdollers, Juvenal, Arteaga (Aarón Bueno), Lanzarote i Florian (Baha).

Real Múrcia: Alberto, Molinero, Jorge, Iván Amaya, Óscar Sánchez, Iturra, Richi, Cerrajería (Isaac), Emilio, Pedro (Mario Marín) i Chando (Oriol).

Gols: 1-0, Lanzarote (min. 12); 1-1, Pedro (min. 40); 1-2, Jorge (min. 49); 2-2, Baha (min. 80)

Àrbitre: López Acera, assistit a les bandes pels assistents Sánchez Fernández i Romera Durán. Ha mostrat targeta groga als locals Florian i Juanjo i als visitants Cerrajería, Pedro, Óscar Sánchez i Alberto. Molinero ha estat expulsat per doble amonestació.

 

Incidències: Partit corresponent a la 15ª jornada de lliga de la Segona Divisió. 3.700 espectadors a la Nova Creu Alta.

Comparteix i comenta

En portada