Les campiones s'imposen a Can Salas (0-2)

Carlos Tost - 28/11/2011, 00:46

El Club de Campo ha estat molt més efectiu que l’Atlètic de Terrassa, i manté el liderat en solitari al capdavant de la classificació de la Divisió d’Honor Femenina. Les tres darreres jornades, decidiran els sis primers classificats que lluitaran pel títol.  

Montse Cruz celebra un gol del Club de Campo // Ramon Gibert

En un altre gran partit de l’Atlètic de Terrassa, les jugadores de Xavi Galí, no han pogut aprofitar les múltiples ocasions de gol que han generat, en un partit que han dominat de dalt a baix, i han caigut davant  del vigent campió (0-2).  Per contra, el Club de Campo, n’ha tingut prou, amb dos gols a la recta final de la primera meitat, aconseguits per Bárbara Malda al minut 27, i de Montse Cruz al 34, per imposar-se a Can Salas, i mantenir el liderat en solitari.

En un altre dels partits destacats de la jornada, Egara i Junior han empatat (0-0), i mantenen les opcions intactes de classificar-se entre les millors, tot i que les santcugatenques, surten dels llocs de privilegi. El Polo ha fet la feina, i s’ha imposat sense problemes (1-4) al camp d’un fluix Tenis de Santander, i ara mateix ocupa la tercera posició de la classificació.

Qui ha fet un pas molt important per lluitar pel títol, és el CD Terrassa que ha derrotat (2-1) al SPV 51. Xantal Giné ha avançat a les egarenques al minut 15, en una jugada de penal córner. Lola Riera ha empatat abans del descans, i Raquel Huertas al minut 45, ha donat els dos punts a les jugadores catalanes. De la resta de la jornada destaca, la nova derrota del Castelldefels, que ha caigut golejat (7-0) al camp de la Reial Societat i la victòria de l’Alcalá (3-0) enfront del Ciutat de Les Palmes.

El proper cap de setmana, nova jornada de Lliga, on destacarà el derbi català entre Polo i CD Terrassa a l’Eduardo Dualde de Barcelona.

Classificació

1- Club de Campo                  15 p.

2- Reial Societat                     11 p.

3- RC Polo                             11 p.

4- Alcalá                                 11 p.

5- Club Egara                         11 p.

6- CD Terrassa                       10 p.

7- Junior FC                             9 p.

8- SPV 51                                8 p.

9- Atlètic de Terrassa               7 p.

10- RS Tenis                            3 p.

11- Ciutat de Les Palmes         1 p.

12- Castelldefels                      0 p. 

Comparteix i comenta

En portada