Euromàlaga tot i les adversitats (2-1)

Albert Morillas - 29/11/2011, 00:39

La promesa europea del Màlaga no era pas un una enganyifa. Els de Martiricos, amb la victòria d'avui, ja tenen 23 punts, estan a tres de la Champions i treuen cinc al setè classificat. Isco ha demostrat avui que el seu talent no té sostre. El Vila-real potser ha merescut més, si bé de cara a gol no han estat encertats.

Toulalan no es creia que havia marcat // Agències

Es plantejava un xoc d'estils similars a la Rosaleda, amb alternatives, però el gol matiner de Toulalan ha accelerat els esdeveniments. El francès, que s'ha estrenat amb el Màlaga, ha rematat quasi sense voler a la sortida d'un córner per avançar-se al marcador.

El rush d'adrenalina pel gol ha animat als blanc-i-blaus a buscar el segon. Cazorla portava de cap a la defensa del Vila-real mentre Isco començava a fer de les seves. El submarí, tot i així, ha tret forces per empatar el matx a través de Marco Rubén. Borja Valero ha servit en safata de plata a l'argentí el gol i el davanter no ho ha desaprofitat.

El partit llavors ha entrat en una dinàmica força divertida per l'espectador, amb anades i tornades. El submarí ha reclamat un penal a Borja que l'àrbitre, Velasco Carballo, no ha considerat com a tal. I entre tanta lluita, un elitista: Isco.

L'estrella sub-21 apunta alt, molt alt. A l'ombra de les estrelles de la seva generació com són Thiago, Canales, Muniain o Sarabia, el malacità poc a poc s'està establint com un dels jugadors a seguir de la lliga BBVA, i una de les revelacions. Avui ha estat decisiu amb el seu gol, després d'una passada seva a Rondón, que ha fallat davant de Diego López. Isco ha pogut anotar després del rebuig per portar la bogeria a la graderia, que l'adora per la seva condició de natiu.

A la segona part, els blanc-i-blaus s'han complicat la vida amb l'expulsió, potser agafada amb pinces, de Toulalan per dues grogues.  Quan l'internacional francès ha sortit del camp els de groc han entrat en un mode d'atac total, assetjant la porteria de Caballero per tots els mitjans.

Valero ha disparat al travesser, i Marco Ruben i Joselu no han pogut encertar amb la xarxa malacitana. Al final, el Màlaga ha estat capaç de mantenir un resultat preciós per les seves pretensions europees. El Vila-real, dintre del via crucis que és aquesta temporada per ells, hauran de seguir remant per tornar a ser els que eren.

Fitxa tècnica

Màlaga: Caballero; Sergio Sánchez, Demichelis, Mathijsen, Monreal; Toulalan, Duda (Camacho 61'); Cazorla, Isco, Seba Fernández (Buonanotte 71'); Rondón (Van Nistelrooy 60').

Vila-real: Diego López; Mario (Joselu 84'), Gonzalo, Musacchio, Joan Oriol; Bruno, Àngel López (Senna 67'); De Guzmán (Moisés Gómez 53'), Borja Valero, Hernán Pérez; Marco Rubén.

Gols: 1-0 Toulalan 4', 1-1 Marco Rubén 15', 2-1 Isco 40'.

Àrbitre: Velasco Carballo, col·legi madrileny. Ha amonestat Caballero i Buonanotte pels locals, i Àngel López, Hernán López, i Bruno pels visitants. Ha expulsat Toulalan per segona groga.

Incidències: estadi La Rosaleda, ple com és habitual.

Comparteix i comenta

En portada