Tango 12, la pilota de l'Eurocopa

Marc Fontrodona - 29/11/2011, 12:00

La imatge de la nova pilota // Agències

L'Eurocopa del proper estiu a Ucraïna i Polònia ja té pilota. El Comitè organitzador de la Uefa n'ha donat a conèixer el nom: "Tango 12". Oficialment, però, l'esfèrica no serà presentada fins divendres a Kiev, quan també es farà el sorteig de la fase de grups del torneig. Serà blanca amb tons negres i poc dibuix. S'espera que no faci els "estranys" de les últimes edicions com en el Mundial de Sud-Àfrica.

Segons Herbert Hainer, president d'Adidas (fabricant de la pilota): "Ha estat fabricada tenint en compte les exigències del temps actual i els desitjos dels futbolistes [...] Els jugadors del Bayern i el Milan ja l'estan provant i n'han elogiat la qualitat".

Cal recordar que en els mundials d'Argentina (78), Espanya (82) i les Eurocopes d'Itàlia (80), França (84) i Alemanya (88) també es van jugar amb pilotes anomenades Tango.

Comparteix i comenta

En portada