La Juventus salva els mobles al San Paolo i amplia el liderat

Marcel Sanromà - 30/11/2011, 12:49

Empat a 3 al San Paolo // Agències

La Juventus va empatar 3-3 aquest dimarts al camp del Napoli després de remuntar un 3-1 i amplia a dos punts l'avantatge davant el segon, que és el Milan, després de la seva victòria per 4-0 aquest cap de setmana davant el Chievo amb un doblet d'Ibrahimovic.

Un gol de Hamsik i un doblet de Pandev feien somiar el Napoli en la remuntada a la classificació després de l'empat a 1 in extremis de dissabte al camp de l'Atalanta (obria el marcador Denis i igualava Cavani al minut 94), però dos gols d'Estigarribia i Pepe en menys de 10 minuts se sumaven al primer de Matri per igualar el partit, ajornat feia dues setmanes.

Doblet d'Ibrahimovic // Agències

La Juventus ja havia obtingut dissabte una importantíssima victòria dissabte per 0-1 al camp de la Lazio, que fins aleshores li trepitjava els telons a la classificació, mentre que ara ja es troba a quatre punts. Ara ja, a més del Milan, només aguanta Udinese, que divendres va obrir la jornada amb un treballat triomf per 2-0 sobre la irregular Roma de Luis Enrique.

També va guanyar l'Inter, que ja comença a aixecar el vol i suma dos triomfs seguits. Això sí, va aconseguir els tres punts suant de valent, amb un solitari gol del jove de 19 anys Luc Castaignos al minut 89 al camp del Siena. Si guanyés en el partit pendent que té, ja sumaria 17 punts i atraparia el grup en posicions d'Europa League.

Primer gol de Castaignos // Agències

Més avall a la classificació, cal repassar el triomf per 2-0 del Palermo sobre la Fiorentina, i al pou, el vital segon triomf seguit del Cesena, que va superar el Genoa amb un doblet de l'exviola Mutu. També va tornar a guanyar després de moltíssimes jornades el Novara, per 2-1 davant el Parma, amb gols de Rubino i Rigoni.

 

 

 

Classificació:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada