22 minuts per oblidar al Narcís Sala (2-5)

Andreu Merino - 02/12/2011, 00:04

El Sant Andreu tenia pendent jugar 22 minuts de partit contra l'Huracán de València després que la pluja hagués impedit acabar el partit el 13 de novembre. Ahir els dos equips es van tornar a trobar al Narcís Sala. Tot i la nombrosa presència d'aficionats al gol on atacava el Sant Andreu els de Piti Belmonte no només no van remontar sinó que van encaixar dos gols més, per acabar el partit amb un 2-5 en contra.

La normativa permetia als entrenadors disposar a qualsevol jugador sobre la gespa, menys aquells que estiguesisn sancionats el dia del partit. Belmonte va presentar un esquema revolucionari, amb una línia de tres en defensa (amb Tobella, Melo i Moyano), donant entrada al debutant Àngel i acumulant a dalt a Marcos, Eloi i Quim Araujo.

L'esperança va durar poc ja que als 5 minuts de la represa del partit Marc Martínez va veure la segona targeta groga (la primera l'havia vist el dia 13) i va enfilar el camí dels vestidors. Els andreuencs perdien la brúixula i van acabar perduts. Els visitants ho van aprofitar. Primer amb un error de Melo, que itentant cedir la pilota a Morales la va deixar a peus de Sergio Postigo, que va batre el Moro fàcilment. Quedaven 10 minuts però tot i que el Sant Andreu ho intentava per mitjà d'Eloi i Marcos, els valencians van doanr el cop de gràcia amb un altre gol al temps afegit, amb Postigo un altre cop de protagonista. L'ex de la Grama ja havia marcat dos gol sel dia 13 i per tant ahir va completar el seu pòquer golejador.

UE Sant Andreu: Morales, Melo, Moyano, Eloi, Marcos, Luis Blanco, Marc, Nando, Quim Araujo, Arnau i Ángel.

Huracán Valencia CF: Paco, Mateos, Pepe Plà, Omgba, Sergio Postigo, Omar (David Fas 77′), Morgado, William (Javi Moreno 83′), Herández, Amarilla i Pablo Vidal.

Gols: 2-4 Postigo (79′), 2-5 Postigo (91′).

Àrbitre: Pérez Pedraza, del col·legi tinerfeny. Ha mostrat la segona groga al local Marc Martínez.

Camp: Narcís Sala

Comparteix i comenta

En portada