El Marfil guanya i s’allunya del descens (2-1)

Jaime Mora - 02/12/2011, 23:11

El Marfil Santa Coloma venç al Benicarlo per 2-1 desprĂ©s de remuntar el gol inicial de Chino. VictĂČria important dels homes de Sergio Mullor que guanyen a un rival directe, com Ă©s el Benicarlo. Els tres punts d’avui permeten al club catalĂ  allunyar-se de les posicions de descens.

El jove jugador del Marfil, Adolfo, vital en la victĂČria d'avui // LNFS

El partit ha començat amb els dos equips conscients de la importĂ ncia de la victĂČria per ser un enfrontament entre rivals directes pel descens. Els visitants han començat  molt bĂ© amb un gol matiner de Chino per avançar al Benicarlo al marcador. El Marfil ha aconseguit reposar-se del rĂ pid gol del jove jugador de Benicarlo. Els catalans han seguit confiat en el seu joc, i al minut dotze VĂ­ctor ha marcat el gol de l’empat a la seva prĂČpia porteria.  L’empat ha donat molts Ă nims als locals perquĂš tan sols un minut mĂ©s tard O. Redondo ha marcar el segon gol del Santa Coloma.  Amb el 2-1 al marcador s’ha arribat al descans.

A la segona part els dos equips han lluitat pels seus interessos, sobretot el conjunt de Benicarlo cercant l’empat. PerĂČ la bona defensa del Marfil i la bona actuaciĂł de Vara ha evitat que es veiessin mĂ©s gols al pavellĂł Jacint Verdaguer. Els catalans tambĂ© han gaudit d’oportunitats per allunyar-se mĂ©s al marcador, perĂČ no ha hagut sort en els llançaments de  falta des dels deu metres. El partit ha acabat amb 2-1 favorable al Marfil que aconsegueix distanciar-se de les posicions de descens. Segur que la victĂČria d’avui al Jacint Verdaguer donarĂ  molta confiança als homes de Sergio Mullor.

Fitxa del partit

Marfil Santa Coloma: Vara, Rubén, Adolfo, A. Segura i O. Redondo; Geison, Lolo Jarque, Busquets, Rafa López, Shota.

Benicarlo FS: Gus, Lolo, Javi Alonso, Víctor i Chino; Hugo, Gonzalo, Juan Carlos, Álvaro

Gols: Chino 0-1 (3’), Víctor p.p. 1-1 (11’), O. Redondo 2-1 (12’).

Targetes: Els amonestats del Marfil han estat A. Segura, Busquets, Rafa LĂłpez i Shota; per part dels de Benicarlo Lolo i Juan Carlos.

Comparteix i comenta

En portada