Quim Paüls, nou seleccionador junior d’hoquei patins

Pau López - 02/12/2011, 20:07

Quim Paüls ha passat a formar part de l’staff  tècnic de la RFEP (Real Federació Espanyola de Patinatge). A partir d’avui, l’exjugador blaugrana assumirà els càrrecs de Responsable de Promoció i Seleccionador Junior.

Quim Paüls // RFEP

Paüls, que fins aquest estiu estava vinculat al FC Barcelona en funció de director tècnic, va abandonar el Palau quan es va assabentar de la decisió de la junta de destituir a Ferran Pujalte. Precisament havia estat el mateix Pujalte qui va rebre l’encàrrec de substituir a Paüls al front del primer equip de la secció. El rutilant nou seleccionador junior va capitanejar l’equip les temporades compreses entre els estius de 2005 i 2009 – aconseguint quatre Ok Lligues, una Copa del Rei, dues Intercontinentals, tres Copes Continentals, tres Supercopes d’Espanya i una Copa CERS.

El fins ara responsable del combinat junior, Catxo Ordeig, continuarà la seva tasca amb l’equip sub-17. Paüls estarà, juntament amb Ordeig, sota la direcció tècnica de Carlos Feriche, Alberto Mazón  i Ramón Angalada.

Comparteix i comenta

En portada