El Barça Alusport empata al pavelló del Caja Segòvia (3-3)

Jaime Mora - 03/12/2011, 23:05

El FC Barcelona Alusport aconsegueix empatar contra el Caja Segòvia al pavelló Pedro Delgado amb un gol a falta de dos minuts per acabar el partit. Wilde l’home del partit amb dos dels tres gols dels catalans. El Barça segueix líder però ara està empatat a punts amb ElPozo Murcia.

Saad molt lluitador durant tot el partit // LNFS

El partit ha començat amb el Caja avisant als blaugranes de la seva intenció de no deixar els tres punts de Segòvia. Però poc després han estat els catalans qui han encetat el marcador amb un gol de Wilde al contracop. L’exjugador de Caja, Lin, ha estat a punt de marcar el segon pel Barça amb un xut que s’ha estavellat al pal. Just abans d’acabar la primera part, el Segòvia ha empatat el partit amb un gol Sergio que ha batut a Cristian amb el taló.

A la represa el partit ha continuat amb la mateixa intensitat. Els espectadors han hagut d’esperar vuit minuts per poder veure un altre gol, l’home del partit, Wilde, ha aparegut per fer el segon dels catalans. Poc ha durat l’alegria del segon gol del Barça perquè instants més tard Fabián ha tornat a deixar el marcador amb empat.  Amb 2-2 a l’electrònic ha sorgit la figura de Borja Blanco per avançar per primera vegada al partit al Caja al marcador. Quan els locals ja somiaven amb ser el primer equip en aconseguir vèncer al Barça en lliga, Jordi Torras ha marcat el tercer gol dels home de Marc Carmona. Després del gol de Torras, ambdós equips han cercat la victòria però la manca de temps no ha permès veure més gols al Pedro Delgado.

El Barça empata el partit en els darrers minuts i amb el punt d’avui l’equip dirigit per Marc Carmona segueix al capdavant de la classificació però empatat a 36 punts amb ElPozo Murcia.

Fitxa del partit

Caja Segòvia:  Cidao, Tobe, Fabián, Borja Blanco i Sergio; Antoñito, Borja, Kristjan, David i Hincham.

FC Barcelona Alusport:  Cristian, Torras, Gabriel, Sergio Lozano i Wilde; Ari, Lin, Saad i Fernandao.

Gols:  Wilde 0-1 (3’), Sergio 1-1 (18’), Wilde 1-2 (27’), Fabián 2-2 (28’), Borja Blanco 3-2 (31’), Torras 3-3 (38’).

Targetes:  Només han vist targetes tres jugadors locals, Tobe, Fabián i Kristján. Cap jugador blaugrana ha vist la targeta groga.

Comparteix i comenta

En portada