El pitjor Sabadell cau golejat a Balaídos (4-1)

Pau Campaña - 03/12/2011, 23:05

En un partit totalment dominat pel Celta de Vigo, el Centre d’Esports Sabadell ha sumat la vuitena jornada consecutiva sense conèixer la victòria. Florian ha entrat a la segona part buscant la reacció i ha estat expulsat i el Celta, jugant amb un home més, ha aprofitat per tancar la golejada.

Olmo ha estat l'autor del gol de l'honor sabadellenc // Diari de Sabadell

El Centre d’Esports Sabadell es presentava a Balaídos amb l’objectiu de tallar una ratxa negativa de set jornades seguides sense guanyar davant d’un Celta amb tres derrotes consecutives. Els gallecs, un dels clars candidats a l’ascens, ha començat el partit assetjant la porteria de De Navas, però els arlequinats han resistit gràcies a l’actuació del porter d’Alcobendas. Passada la mitja hora, però, Mario Bermejo ha aconseguit avançar els gallecs després de dos avisos de De Lucas. L’ex davanter del Xerez ha culminat una acció per banda dreta amb un xut des de dins de l’àrea.

El gol ha calmat l’actitud atacant dels locals, i el Sabadell ha començat a mostrar cert perill en atac. El primer xut perillós dels vallesans no ha arribat fins al minut 43, quan Nabil Baha, una de les principals novetats en l’onze inicial de Lluís Carreras, ha posat a prova els reflexes de Yoel. Com diu el tòpic, del possible 1-1 s’ha passat al 2-0. Un minut després de la ocasió del marroquí, Quique De Lucas ha aprofitat una passada de Iago Aspas per obrir una escletxa en el marcador.

Variants tàctiques de Carreras

Amb aquest gol “psicològic” s’ha arribat al descans. Al segon temps, Carreras ha buscar una variant tàctica fent entrar a Samuel en el lloc d’Arteaga i arriscant amb una defensa de tres jugadors. El resultat no ha estat el desitjat pel tècnic de Sant Pol de Mar, i el Celta ha seguit dominant el joc i aprofitant els espais que deixaven els arlequinats en defensa. De Navas, amb aquest panorama, s’ha convertit en el salvador de l’equip. El porter ha salvat nombroses ocasions i ha evitat que la golejada final fos encara més àmplia.

Expulsió de Florian

Amb 2-0 al marcador i el Sabadell intentant reaccionar Florian, que avui ha estat suplent, ha vist dues targetes grogues quasi seguides i ha deixat el seu equip amb deu. Els locals no han trigat en aprofitar la seva superioritat numèrica i Joan Tomàs, que acabava d’entrar al terreny de joc, ha fet el tercer després d’una bona jugada individual. El partit estava ja del tot sentenciat, però Olmo ha fet el gol de l’honor pels arlequinats en el minut 82 rematant de cap un llançament de cantonada.

Per si algú encara somiava amb la remuntada, Mario Bermejo ha acabat de rematar el partit amb el quart gol gallec aprofitant un contraatac. Amb aquest 4-1, el Sabadell cau a la dotzena posició amb 23 punts, nou per sobre de les places de descens. El Celta, per la seva banda, ha entrat en llocs d’ascens sumant ja 26 punts.

FITXA TÈCNICA:

RC Celta de Vigo: Yoel, Hugo Mallo, Roberto Lago, Túñez, Oier, Alex López (Natxo Insa, 83´), Bustos, De Lucas, Orellana (Joan Tomàs, 64´), Iago Aspas (Toni, 79´) i Bermejo
CE Sabadell: De Navas, Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo (Florian, 61´), Puigdollers, Hèctor Simón, Juvenal, Lanza (Aarón Bueno, 73´), Arteaga (Samuel, 46´) i Baha
Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca (Balear). Ha amonestat a Túñez, Alex López; Toni Lao i Baha. Ha expulsat per doble amonestació a Florian (74´).
Gols: 1-0 Bermejo (33´), 2-0 De Lucas (44´), 3-0 Joan Tomàs (76´), 3-1 Olmo (82´), 4-1 Bermejo (86´)
Incidències: Balaídos (7.745 espectadors). S´ha guardat un minut de silenci per la mort de l´exdirectiu del Celta Antonio Fernández Montero.

Comparteix i comenta

En portada