L'Elx trenca la ratxa del Barça B (3-0)

David Castelreanas - 03/12/2011, 17:51

Dur correctiu el rebut pel Barça B per part d'un dels candidats a l'ascens. L'Elx ha sentenciat el partit amb poc més de mitja hora, amb gols de Nickie Bille (2) i Edu Albácar. Els d'Eusebio perden després de set partits sense fer-ho i segueixen una setmana més a la zona tranquil·la de la classificació.

No li senten bé al filial culer els partits de sobretaula. Ja en la primera jornada del campionat el Vila-real B es va imposar al Mini Estadi per 0-2, i avui els deixebles d'Eusebio han tornat a caure. L'Elx ha vist com el partit se li posava de cara en la primera aproximació a l'àrea rival. Nickie Bille, avui molt encertat, ha aprofitat un refús per superar Masip.

Kiko ha estat molt xiulat avui degut al seu passat alacantí

El Barça B ha tractat de treure's la son de les orelles, però acusava una i altra vegada la falta d'idees a la zona de tres quarts de camp, veient-se incapaç de crear oportunitats de gol. En canvi, els locals a la segona han ampliat distàncies. Un altre cop Nickie Bille, en ratxa, ha culminat un bon contraatac ben conduit per Palanca. Era el segon i Masip només havia tocat l'esfèrica per recollir-la del fons de la xarxa.

I seguiria sent així cinc minuts més tard. Edu Albácar colpejava de forma magistral una falta a la frontal de l'àrea, lluny de l'abast del porter culer. El marcador era plàcid a favor dels locals i ja no es mouria més, tot i que l'Elx havia fet dues substitucions abans de la mitja part degut a les lesions sofertes pel seu doble pivot titular (Acciari i Luque).

El Barça B ha frenat la tempesta al segon temps, però en cap moment ha dominat el seu rival. Rafinha, de falta, ha obligat a intervenir a Juan Carlos, molt atent també en una internada a l'àrea de Montoya. L'Elx s'ha limitat a dormir el partit i ha gaudit amb la seva afició de tres punts molt celebrats.

Fitxa del partit

Elx CF: Juan Carlos; J. Flaño, Etxeita, Pelegrín, Edu Albácar; Acciari (Carpio 25'), Luque (Rúper 4'), Xumetra (Luismi Loro 73'), Palanca, Nickie Bille; Ángel.

FC Barcelona B: Masip; Montoya, Bartra, Muniesa, Planas; Dos Santos, Carmona (Femenía 46'), Sergi Roberto (Riverola 73'); Tello (Deulofeu 66'), Rafinha i Soriano.

Gols: 1-0 Nickie Bille (5'), 2-0 Nickie Bille (29'), 3-0 Edu Albácar (34').

Incidències: el col·legiat asturià Piñeiro Crespo ha amonestat als locals Etxeita (45') i Xumetra, i als visitants Carmona (27'), Planas (34') i Tello (60').

Comparteix i comenta

En portada