Un Girona sense gol, empata a Montilivi (0-0)

Eduard Corredor Cairó - 03/12/2011, 22:38

El Girona necessitava la victòria, però no l'ha aconseguit al ser incapaç de batre ha Saizar. El CD Guadalajara, un novell a la categoria de plata, arribava després d'un bon inici, però no ha demostrat res a Montilivi. El Girona seguirà una jornada més en zona de descens, tot i que la derrota del Vila-real “B” l'apropa un punt més a la salvació. L'entrenador Raül Agné comença a patir pel seu càrrec, tot es veurà amb uns altres ulls si aconsegueix sortir del descens abans de Nadal.

Primera part descafeïnada de control gironí

El partit ha començat fred, amb els dos equips ben col·locats però sense gaires idees ofensives. El Girona ha controlat la possessió i ha portat el ritme del partit. Tot i així, l'equip de Raül Agné no ha pogut materialitzar cap de les ocasions que ha disposat.Les primeres ocasions han arribat a pilota aturada. En la primera de Coro a jugada assajada en una falta a la frontal de l'àrea, la més clara, i en un córner directe, Jandro, ha estat apunt de sorprendre a Saizar. El Girona ha controlat totalment el primer quart d'hora, però al minut 16, l'equip visitant ha construït una magnífica jugada arran d'una bona passada d'Ernesto. Posteriorment, l'equip de Terrazas ha buscat el gol, però li ha costat molt arribar a l'àrea gironina.

Després d'aquestes ocasions el ritme ha baixat, i no s'ha recuperat la intensitat fins als últims minuts. En aquest final de primera part, hi hagut diverses jugades embolicades que han afavorit als gironins. Una d'aquestes ha acabat amb una rematada de Benja per sobre el travesser, en la segona, Coro no ha sabut introduir la pilota dins de la porteria després d'un refús. Els primers 45 minuts han acabat amb un xut de Jandro al pal després d'una jugada plena d'errors.

La nota negativa de la primera part ha estat la targeta groga que li han ensenyat a Moha que compleix el cicle de grogues i no jugarà el proper partit.

Dani Nieto ha substituït David Garcia /Arxiu

Segona part amb més ocasions però sense continuïtat

Els segons 45 minuts han començat amb l'equip manxec atacant i intentant controlar la pilota. La majoria d'ocasions que han disposat els de Terrazas han arribat a pilota aturada, i en una magnífica jugada d'Ander Gago que no ha pogut superar a Santamaria en l'u contra u.

Per la seva banda, el Girona s'ha aproximat sovint a l'àrea rival, però no les ha sabut materialitzar. L'entrada de Dani Nieto ha obert el camp i el jugador ha portat molt de perill per la banda esquerre. Coro ha disposat de dues ocasions clarissimes, però no ha pogut superar a Saizar. Benja ho ha intentat de volea a centrada de Nieto.

Els gironins ho han intentat i han controlat el partit, però l'equip ha demostrat la seva poca eficàcia de cara a la porteria. Falta gol, i l'equip els necessita per sortir de la zona de descens.

Coromines ha estat el més incisiu / arxiu

Ferran Coromines i Ernesto, jugadors clau

Ernesto, el migcampista del Guadalajara, ha estat l'encarregat de llançar tots els córners i faltes del seu equip. A més a més, totes les jugades d'atac han passat pels seus peus. Cada vegada que ha tocat la pilota, el jugador ha creat perill; potser el problema pels interessos manxecs ha estat les poques intervencions del seu equip en atac.

Al Girona, el jugador més important ha estat el banyolí Ferran Coromines. Coro ha estat el jugador més insistent, i ha sigut el protagonista de totes les ocasions del seu equip. La primera ha arribat al minut 23, en una jugada personal ha portat molt de perill. Aquesta jugada, l'ha contrarestat amb un bon xut de Rodri que ha aturat bé Santamaria. A la segona part ha disposat de dues clarissimes ocasions, quedant-se sol davant de Saizar. Tot i així, li ha faltat el gol.

FITXA TÈCNICA

Girona FC: Santamaria, Jose (Juanlu 75'), Richy, Migue, David Garcia (Dani Nieto 59'), Tebar, Dorca, Moha, Jandro, Coro i Benja. Entrenats per Raül Agné.

CD Guadalajara: Saizar, Antonio Moreno (Gonzalo 74'), David Fernández, Javi Soria, Javi Barral, Jony, Ernesto, Cristian (Ander Gago 45'), Rodri, Gerard Badia i Arriaga (Iván Moreno 58'). Entrenats per Carlos Terrazas.

Àrbitre: Julio Amoedo Chas, del col·legi gallec, ha amonestat als locals Moha (27'), Migue (77'), Richy (88') i Coro (90'); i als visitants David Fernández (5') i Antonio Moreno (60').

Gols: No n'hi hagut

Incidències: Partit disputat a l'Estadi de Montilivi davant de 4.508 persones. Abans de començar el partit s'ha guardat un minut de silenci en record del soci nº 11 del Girona FC

 

Comparteix i comenta

En portada