Empat perillós entre Badalona i Lleida (0-0)

Albert Bermúdez - 04/12/2011, 14:06

No han faltat ocasions i els gols haurien pogut arribar, però el partit ha acabat amb el mateix resultat de l'inici. De fet, ha estat un partit per a porters en què tots dos equips s'han frustrat en la definició. Els millors del partit, per tant, Marcos i Víctor. Comença a preocupar que el Lleida no ha guanyat en els últims 5 partits i només ha sumat tres dels darrers 15 punts.

Detall d'un partit de l'any passat entre Badalona i Lleida

El marcador ha estat just com a resultat però injust com a marcador. I és que des de la primera part i sobretot en la segona, els dos equips han mostrat les cartes d'atac en tot moment i no s'han fet enrere a l'hora d'intentar atacar i aprofitar la gran quantitat d'errades en la sortida de la pilota del rival. Fins i tot ha estat un dia de creativitat en què, en una il·luminació del fenomen Íñigo Martínez, Asier hauria pogut marcar des de mig camp tot i que finalment només ha significat un greu problema que Marcos ha solventat apurat.

El partit ha seguit amb la mateixa tònica a la segona part, però ha estat tot un món, en què primer ho hauria merescut molt més el conjunt d'Emili Vicente, però que, a mesura que han anat passant els minuts, el Badalona s'ha refet i ha tingut ocasions serioses per marcar fins al final del partit, en què el Lleida s'ha anat fent enrere mica en mica per conservar un punt que podria ser vital a final de temporada. Poc després del servei inicial, entre Sobregrau i Pelegrí han enviat una pilota que s'ha estavellat a la creueta dreta de la porteria de Marcos, que hauria significat el gol visitant i que, per mala sort dels del Segrià ha rebotat a les mans del porter.

Problemes, però, n'ha tingut com sempre Azparren en la sortida de la pilota, que és capaç de demostrar les seves fortaleses i debilitats en la mateixa jugada. Perd la pilota de manera incomprensible en una passada fàcil i ell sol salva la rematada jugant-se el penal en una entrada perfecta a peus de Pugui. Un jugador capaç del millor i del pitjor. El Lleida deixa escapar novament dos punts i compte, que juntament amb el Badalona va perdent pistonada i s'apropa perillosament a la zona baixa de classificació.

Badalona: Marcos; Gallegos (Álex García 66'), Pelegrí, Vázquez, Soriano; Muñoz, Joaquín, Manga; Víctor, Pugui, Bueno

Lleida Esp.: Vïctor; Sobregrau, Verdú, Pau (Juanma 88'), Azparren; Jaume, Casquero; Imaz, Asier, David Giménez (Canario 76'); Ballesteros (Massana 85')

Gols: No n'hi ha hagut

Targetes: Amonestat Jaume, Sobregrau i Azparren pel Lleida

Comparteix i comenta

En portada