Jornada sense canvis a dalt ni a baix

Pau López - 04/12/2011, 18:28

La 7ª jornada de l’Ok Lliga no ha comportat cap canvi a les places capdavanteres ni on se situen els equips amb urgències. El Barça segueix sent colíder i Voltregà i Monjos continuen en zona de descens.

El Reus ha de millorar fora de casa // @PauLopez90

FC Barcelona, HC Liceo i Noia Freixenet (a dos punts de gallecs i barcelonins) han obert escletxa i no la volen deixar escapar. El Reus – que defensa el títol i es veu relegat a la 4ª posició – es troba ja a set punts dels de Sant Sadurní.  . Els homes de Gaby Cairo, malgrat ser primers, van haver de suar tinta per doblegar a un sorprenent Voltregà al Palau en un dels duels mítics de l’hoquei patins estatal.

El partit més cridaner del cap de setmana, el que enfrontava Igualada i Vic a Les Comes, es va decantar per part local amb un folgat 5 a 2 i referma la trajectòria a l’alça dels arlequinats, que ara són setens empatats a punts amb el quart. El resultat, però, destarota un Vic que veu com ara mateix estaria fora de la Copa del Rei per primera vegada en molts anys.

Sense temps per descansar

Els equips de la millor lliga del món hauran de pair ràpid els resultats aconseguits entre divendres i diumenge perquè demà mateix comença la 8ª jornada de la competició regular.  Encara que el gruix de la lliga es jugarà el dimarts, on caldrà no perdre de vista els enfrontaments entre Vic i Noia i Maçanet – Liceo.

 

 

Comparteix i comenta

En portada