Soldado amarga les penes de l'Espanyol (2-1)

Albert Bermúdez - 04/12/2011, 00:17

Havien aconseguit el més difícil, el gol de l'empat a Mestalla, però a deu minuts pel final del partit ha aparegut Soldado, que portava quatre minuts al terreny de joc, per matar l'Espanyol i dictar sentència amb el gol de la victòria.

Soldado ho ha celebrat amb ràbia // Agències

L'Espanyol no ha començat amb molt bon peu quan, a la sortida d'un córner, l'àrbitre ha vist penal de Dídac Vilà per agafar Dealbert quan intentava la rematada. Tino Costa s'ha encarregat de transformar-lo amb un potent xut imparable prop de l'escaire. Els blanc-i-blaus han dominat la possessió arran del gol però no han sabut materialitzar les ocasions a la primera part, i no n'han tingut pas poques. La pilota s'ha passejat per la línia sense que ningú pogués empènyer-la després d'una gran centrada de Verdú (min. 21). Ha estat una primera part, però, molt intensa i travada, en què fins a 6 jugadors (tres per banda) han vist la groga.

A la segona part, també entre targeta i targeta, l'Espanyol ha aprofitat que la defensa del València en intentar sortir al contraatac s'havia descol·locat. Weiss, que avui ha destacat, ha tallat una passada, n'ha fet una de molt bona per Thievy i la seva centrada l'ha rematat molt bé Héctor Moreno, que encara no havia sortit de l'àrea des que s'havia llançat el servei de cantonada.

L'Espanyol semblava que podria haver arribat a guanyar i tot, però en un moment de llucidesa, Emery ha donat entrada a Soldado al quart d'hora pel final. El davanter ha desequilibrat el marcador en rematar un córner anticipant-se a Raúl Rodríguez. Era la primera pilota que tocava i ha estat una gran rematada de cap creuada. Dos gols del València, de dos córners. Possiblement l'espina que es clava en el conjunt de Pochettino en el dia d'avui

València CF: Diego Alves, Barragán, Rami, Dealbert, Mathieu, Topal, Tino Costa, Jordi Alba, Piatti, Pablo Hernández i Aduriz.

RCD Espanyol: Cristian, Galán, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Dídac, Gómez, Forlín, Weiss, Verdú, Thievy i Álvaro Vázquez.

Gols: 1-0 (6') Costa (p.); 1-1 (68') Moreno; 2-1 (80') Soldado

Targetes: Amonestats els locals Rami, Topal, Costa, P.Hernández, Alba i Barragán. Han vist groga els visitants Weiss, Galán, Raúl i Dídac

Comparteix i comenta

En portada