El Sant Andreu continua encallat (1-0)

Andreu Merino - 05/12/2011, 00:11

Derrota a Gandia i ja en són tres de seguides. El Sant Andreu està patint una ratxa de mal joc i resultats que l'ha deixat a la mateixa distància de la zona de playoff que de descens: 6 punts. A Gandia els de Piti Belmonte no han sabut aprofitar les ocasions de que han disposat i els locals s'han endut uns 3 punts que necessitaven com l'aire que respiren.

La baixa de Marc Martínez feia preveure un migcamp poc habitual, però al final Nando i Carroza, la parella més previsible, ha estat l'escollida. Les sorpreses han vingut a la defensa, on Melo ha substituit Fran Grima al lateral. L'ex del Cornellà ja va jugar en aquesta posició uns minuts contra el Llagostera i caldrà veure si Piti acaba apostant per aquesta opció de manera fixa.

Els primers minuts han estat pels locals. La primera ocasió clara ha arribat al quart d'hora de partit, quan Berna ha enviat unapilota al pal després d'un córner. Kiko hauria pogut aprofitar el refús per  avançar els locals, però la seva rematada ha sortit fora.

De tota manera, el gol no trigaria en arribar. Ho ha fet en el minut 18 per mitjà de Tito. El davanter ha rebut una passada escorada i amb un xut creuat ha sorpès Morales. Ja comença a ser una tradició que els quadribarrats encaixin un gol en els primers vint minuts de partit. Ja va passar a Hospitalet, a Manacor i a casa contra el Llagostera i l'Huracán.

Els visitants han reaccionat per mitjà d'un Llobet que s'ha notat molt bé en el seu retorn a l'onze titular. El petitó ha provat dues rematades que només les estirades del porter Burguera han evitat que es convertissin en gol. S'arribava a la mitjà part amb derrota momentània, però el Sant Andreu havia reaccionat i es veia capaç de capgirar el resultat.

A la segona part les coses han començat a anar de cara quan els locals s'han quedat amb 10 per l'expulsió d'Aicart. Si el Gandia ja firmava el resultat, ara encara més. El resultat, un rival tancat a darrere que no deixava al Sant Andreu apropar-se a la porteria còmodament. Tot i així Marcos ha tingut dues ocasions per empatar. La primera un un contra un amb Burguera que el porter ha desviat a córner. La segona, un xut que ha sortit per sobre el travesser.

Però el setge sobre la porteria local no ha tingut continïtat. Primer perquè passaven els minuts, i segon perquè Carroza veia la segona groga i el partit s'ha tornat a disputar amb 10 contra 10.

El Sant Andreu veu com la mala ratxa continua. La setmana que ve els de Piti Belomnte aniran al Camp d'Esports de Lleida a intentar tornar a sumar punts a casa i a tornar a estar més aprop del playoff que del descens.

CF Gandia 1

UE Sant Andreu 0

CF Gandia: Burguera, Romera, Berna, Garrido, Carrillo, Rafa Belda, Kiko Lacasa (Verdés 63′), José Ruiz, José Aicart, Tito (Gervasio 71′) i Mauro Melo (Verdú 83′).

UE Sant Andreu: Morales, Melo, Dídac (Fran Grima 64′), Moyano, Rubén (Arnau 76′), Carroza, Nando (Ángel 64′), Blanco, Llobet, Quim i Marcos.

Gols: 1-0 Tito (18′).

Comparteix i comenta

En portada