Ighalo enfonsa el Saragossa (1-0)

Bernat Marrè - 05/12/2011, 00:36

Un gol d’Ighalo a la recta final del primer temps serveix al Granada per prolongar una jornada més la bona dinàmica de resultats i assentar-se a la zona tranquil·la de la classificació. El Saragossa mostra una total manca de recursos ofensius i ja es cuer, amb només un punt aconseguit en les últimes set jornades

Preocupant imatge del Saragossa // Agències

Duel de rivals directes en la lluita per la permanència el que ha acollit aquest diumenge Los Cármenes, corresponent a la quinzena jornada de la Lliga BBVA. Els locals han sortit amb molt més ímpetu que el Saragossa, i guiats per un inspirat Martins han arribat amb freqüència a l’àrea de Roberto però sense concretar les seves oportunitats. No ha estat fins a l’últim minut del primer temps que Ighalo, després d’una centrada des de la banda dreta de Mikel Rico, ha establert l’1 a 0 per fer embogir les grades de Los Cármenes, que com ja és habitual, ha presentat una gran entrada.

El Saragossa ha despertat en el segon temps, i ja en els tres primers minuts de la represa Roberto s’ha hagut de lluir davant les ocasions de Postiga i Pinter. Després de l’embranzida inicial dels visitants el partit ha entrat en una fase protagonitzada per les imprecisions i per un joc espès que ha beneficiat als de Fabri. Per tal de donar més amplitud al seu equip, Aguirre ha donat entrada a Edu Oriol i a Ortí, però una més que correcte defensa local i sobretot un gran Roberto han desbaratat totes les ocasions Micael, Postiga i Lafita generaven amb més voluntat que encert.

Fitxa tècnica:

Granada: Roberto; Cortés, Iñigo López, Diakhaté, Siqueira; Yebda, Mikel Rico, Uche (Abel Gómez, min.70), Martins (Dani Benítez, min.69), Franco Jara; i Ighalo (Geijo, min.81)

Saragossa: Roberto; Zuculini (Oriol, min.66), Lanzaro, Pinter, Abraham; Micael, Ponzio, Luis García; Barrera, Postiga i Lafita (Ortí, min.84)

Gol: 1-0, min.45, Ighalo.

Comparteix i comenta

En portada