L’Atlètic, campió de Catalunya (7-3)

Carlos Tost - 05/12/2011, 12:11

Els de Can Salas derroten sense problemes al Club Egara, en la gran final del Campionat de Catalunya de Hockey Sala. El Vallès, s’imposa al CD Terrassa, en la final de consolació.

L'Atlètic, campió en terreny hostil

No hi ha hagut color. L’Atlètic de Terrassa ha sumat un nou títol a les vitrines, imposant-se en la final del Campionat català de Sala (7-3), a l’etern rival, el Club Egara, que actuava com amfitrió de la competició.

Els de Can Salas s‚Äôhan avan√ßat molt aviat amb dos gols, d‚ÄôIgnasi Guerrero i d‚ÄôI√Īaky Freixa, en els primers minuts de partit. Tot i aix√≤, l‚ÄôEgara abans del descans ha retallat dist√†ncies amb un gol de penal c√≥rner de Pepe Romeu.¬† A la segona meitat, una sortida en tromba dels groc- i- negres, ha situat el marcador amb un contundent 5-1, amb gols d‚ÄôI√Īaky Freixa, Jordi Carrera i d‚ÄôIgnasi Guerrero. L‚ÄôEgara a la desesperada, ha retirat el porter, i ha jugat amb sis jugadors de camp. La jugada l‚Äôhi ha sortit b√©, ja que amb un minut ha aconseguit dos gols consecutius, de Marc Garcia Chicote i de Guillem Fustagueras, que han situat el 5-3, amb cinc minuts de final per jugar-se. Per√≤ el risc, acaba passant factura, i l‚ÄôAtl√®tic a la contra ha liquidat la final amb dos gols m√©s, aconseguits per I√Īaky Freixa.

En la final de consolació, el Vallès Esportiu, ha superat (5-4) al CD Terrassa.

Divisió d’Honor Femenina: Polo i Terrassa, empaten en el partit de la jornada (1-1)

Si un equip està trencat estadístiques aquesta temporada, aquest és el CD Terrassa. Les de les Pedritxes, després de trencar la imbatibilitat de Reial Societat i Club de Campo, als seus camps, avui ha trencat la del Polo (1-1), que fins aquesta jornada havia guanyat tots els partits jugats a l’Eduardo Dualde. I això que les de Jordi Alastrue, s’han avançat molt aviat, amb un gol de penal córner aconseguit per Vorushylo. Però abans del descans, la jugadora alemanya del Terrassa, Dinah Fröhlich, ha marcat el gol de l’empat definitiu.

Club Egara i Junior es mantenen a la part alta de la taula classificatòria, després de les golejades enfront del SPV’51 (1-5) i del Tenis (6-0), respectivament.

L’Atlètic, amb poques opcions per accedir a classificar-se en la lluita pel títol, ha sumat una convincent victòria  a Castelldefels (0-2).De la resta de la jornada destaquen la victòria per la mínima del Club de Campo (1-0) davant l’Alcalà, i la de la Reial Societat a domicili (0-2), amb el Ciutat de Les Palmes.

Les dues darreres jornades d’aquesta primera fase es presenten apassionants, ja que només el Club de Campo té assegurada la seva presència en la lluita pel títol. Les cinc posicions restants encara estan per decidir.

Classificació

1-Club de Campo                   17 p.

2- Reial Societat                     13 p.

3- Club Egara                         13 p.

4- RC Polo                             12 p.

5- Alcalà                                 11 p.

6- Junior                                 11 p.

7- CD Terrassa                       11 p.

8- Atlètic de Terrassa               9 p.

9- SPV’51                                7 p.

10- RS Tenis                            3 p.

11- Ciutat de Les Palmes         1 p.

12- Castelledefels                    0 p.

Comparteix i comenta

En portada