Chelsea, Marsella i Zenit completen els vuitens

Sergi Pagès - 06/12/2011, 23:38

Tots tres han aconseguit el pas a la següent ronda de la Lliga de Campions, tot i que de forma ben diferent. El Chelsea ha guanyat de forma contundent, mentre que el Marsella ha protagonitzat una remuntada èpica que ha deixat fora l’Olympiakos. El Zenit ha fet valer l’empat contra l’Oporto per passar ronda.

 

El Marsella ha superat un 2-0 en contra a Dortmund

Una remuntada èpica salva al Marsella (2-3)

Quan tot semblava perdut, uns minuts finals èpics han salvat l’Olympique de Marsella de caure aquesta nit a la Lliga de Campions. El Borussia Dortmund ha marxat al descans guanyant per 2-0, amb gols de Blaszikowsky i Hummels. Però en la segona meitat, els marsellesos han donat la volta al marcador gràcies als gols de Rémy, Ayew i, a dos minuts pel final, de Valbuena. Els francesos passen com a segons de grup.

L’Olympiakos es queda a les portes del somni (3-1)

Després d’haver estat durant gairebé tota la nit classificat pels vuitens de final, els grecs de l’Olympiakos han quedat finalment fora en detriment del Marsella. Els de Valverde havien complert amb la seva part i havien vençut l’Arsenal amb dianes de Djebbour, Fuster i Modesto. Benayoun ha marcat pels anglesos. Els grecs jugaran l’Europa League.

El Zenit anul·la l’Oporto i passa (0-0)

Els russos han fet valer el seu avantatge a la classificació i han fet bo l’empat a zero davant de l’Oporto. Els portuguesos han firmat un bon partit però no han estat capaços de batre el porter local Malafeev i finalitzen la lligueta en tercera posició, fet que els farà disputar l’Europa League. Els russos acaben com a segons de grup.

La derrota no ha evitat la festa de l'Apoel

El Shakthar no espatlla la festa de l’Apoel (0-2)

La victòria del Shakthar Donestk en la darrera jornada no ha estat motiu suficient per a què l’Apoel no visqués el partit com una vertadera festa amb la seva afició. El xoc ha estat fluix i poc intens, i els gols han corregut a càrrec dels ucraïnesos, que han anotat gràcies a l’encert de Luiz Adriano i Seleznyov. Tot i la victòria, el Shakthar ha finalitzat com a últim de grup.

El Bayer serà finalment segon (1-1)

Errada de passerell la del Bayer Leverkusen, que necessitava la victòria contra el modest Racing Genk per assegurar la primera plaça del grup, però que només ha estat capaç d’empatar. I gràcies. A falta de deu minuts, els belgues encara guanyaven gràcies a un gol aconseguit per Vossen. Derdiyok ha hagut de salvar la cara d’un Bayer que pot pagar car aquest error.

El Milan es deixa anar (2-2)

Empat sobre la botzina del Victòria Pilzen davant del Milan, que abans del descompte guanyava per 0-2. Els gols dels italians havien estat aconseguits pels brasilers Pato i Robinho en l’inici de la represa, però els txecs han empatat en els instants finals gràcies a Bystron i Duris. El Victòria jugarà l’Europa League.

Comparteix i comenta

En portada