El Barça Alusport pateix per passar de ronda (3-4)

Jaime Mora - 06/12/2011, 23:16

El FC Barcelona Alusport ha patit per imposar-se al Centelles, equip de segona divisió B. Els blaugranes només han guanyat 3-4 i passen a al següent ronda de Copa del Rei. L’equip dirigit de Marc Carmona continua viu en la defensa del títol. El Marfil també ha passat de ronda després d’imposar-se 1-5 al Sala 5 Martorell.

Fernandao torna a mostrar el seu talent golejador // arxiu

El partit ha començat de la pitjor manera possible pels blaugranes amb un gol a favor del Centelles que ha marcat Jaume Letorn en un contracop. Després del gol local, els homes de Marc Carmona han gaudit de bones ocasions per empatar el partit, però el porter del Centelles, Aleix, ha aconseguit mantenir la porteria  a zero. Abans d’acabar el primer temps Lin ha marcat el gol de l’empat pel Barça.

A la represa  els catalans han sortit directes a cercar la victòria, però avui no era el dia dels blaugranes perquè normalment no perdonen tantes ocasions. L’encarregat de marcar el segon gol blaugrana ha estat Sergio Lozano, gol que posava per davant als blaugranes per primer cop al partit. Poc després Fernandao ampliava la distància al marcador amb un altre gol pel Barça. Quan semblava que el partit s’anava a trencar a favor dels blaugranes, Marc Pascu retallava distàncies  marcant el segon gol del Centelles.  El quart gol arribaria en un llançament des del deu metres que no ha fallat Sergio Lozano. Poc abans d’acabar el Centelles ha retallat distàncies però no ha estat suficient.

Partit més complicat del que es preveia, però que al final ha aconseguit salvar el conjunt dirigit per Marc Carmona.

Fitxa del Partit

Centelles:  Aleix, Dani, Jaume,Pablo i Quimet; Jesús, Caye, Marc Pascu, Mika, Marc i Acha.

FC Barcelona Alusport: Sedano, Saad, Gabriel, Lin i Fernandao; Wilde, Sergio Lozano, Javi Rodríguez, Marc Tolrà, Roger, Eric Martel i Cristian.

Gols:  Jaume 1-0, Lin 1-1, Sergio Lozano 1-2, Fernandao 1-3, Marc Pascu 2-3, Sergio Lozano 2-4, Quimet 3-4.

Comparteix i comenta

En portada