El Vila-real completa el ridícul i el Napoli passa a vuitens (0-2)

Marcel Sanromà - 07/12/2011, 22:58

Nàpols està de festa: Després de vint anys torna als vuitens de final de la Lliga de Campions; des dels temps de Maradona que no ho aconseguia. Els de Mazzarri, que ha estat expulsat, necessitaven el triomf al Madrigal i l'han aconseguit gràcies a una canonada d'Inler i un altre gol de Hamsik.

Resultat històric pel Napoli // Agències

El Vila-real volia acomiadar-se de la seva afició a la Champions amb una victòria per salvar l'honor i no acabar amb la casella de punts a zero, i durant tota la primera part ha fet trobar-se incòmode el Napoli, que depenia d'ell mateix per classificar-se, tot i que, mentre el City no guanyava, tenia el bitllet per a vuitens amb l'empat a zero. Fins i tot els de la Plana han gaudit d'algunes ocasions per fer l'1-0, però la manca d'encert ha deixat el 0-0 al descans.

A la segona part, el Napoli ha sortit convençut de la necessitat de marcar, ja que el City ja guanyava, però ha estat aleshores quan el Vila-real més complicat posava les coses als italians. Fins al punt que Walter Mazzarri, tècnic napolità, s'ha encarat amb Nilmar a la banda i l'àrbitre, el noruec Haglund, l'ha expulsat. Només corria el minut 53, i tot semblava contrari als interessos del conjunt blau, avui de gris.

Però tot ha canviat quan, deu minuts després de l'expulsió de Mazzarri, Inler ha engaltat una canonada des de fora l'àrea que ha sorprès Diego López i ha ensorrat les esperances dels groguets de sumar algun punt en aquesta Champions. Els aficionats visitants han esclatat de joia per primer cop en el partit, conscients de la transcendència històrica del gol. A partir d'aleshores, el Vila-real no ha tornat a inquietar De Sanctis, i el Napoli ha tancat el partit uns minuts després amb el 0-2, obra de Hamsik, que havia rebut massa sol dins l'àrea.

Fitxa tècnica:

Vila-real: Diego López, Joan Oriol, Musacchio, Ángel, Zapata (Gonzalo, '76), Senna (Joselu, '73), De Guzmán, Hernán Pérez, Bruno Soriano, Nilmar (Camuñas, '64) i Marco Rubén.

Napoli: De Sanctis, Aronica, Campagnaro, Cannavaro, Zúñiga (Grava, '92), Maggio, Gargano, Inler, Hamsik (Dzemaili, '79), Lavezzi i Cavani (Pandev, '82).

Gols: 0-1 Inler ('65), des de la frontal. 0-2 Hamsik ('76), des de dins l'àrea.

Arbitratge: Kim Thomas Haglund (Noruega), ha amonestat De Guzmán ('4), Zapata ('22), Hernán Pérez ('38) i Ángel ('90) pels locals i Campagnaro ('90) pels visitants.

Comparteix i comenta

En portada