ElPozo Murcia apallissa a un intoxicat Marfil (9-1)

Jaime Mora - 08/12/2011, 14:18

ElPozo Murcia passa per sobre d’un Marfil Santa Coloma que ahir a la nit va patir una intoxicació alimentària que quasi impedeix als catalans disputar el partit. L’home del partit ha estat Saúl que ha marcat un hat-trick, el gol de l’honor del Marfil ha arribat en el darrer minut de la mà de Lolo Jarque.

Shota l'únic amonestat del conjunt català // LNFS

El partit quasi no comença per el mal estat de la plantilla del Santa Coloma que ahir a la nit en el sopar va patir una intoxicació alimentària que ha impedit jugar a Rafa López i quasi evita que es disputi el partit.

El partit es plantejava de manera complicada al Marfil, i així ha estat un repàs d’ElPozo.  Al minut tres els locals ja guanyaven amb un gol de Kike en una errada del porter del Marfil, Vara. Dos minuts més tard, Álex ha rematat ha plaer una passada al segon pal per fer el segon. Els erros defensius del Marfil ha ajudat molt als murcians que en el minut 10 ha tornat ha marcar, aquesta vegada ha esta l’home del partit Saúl. Però encara quedaven per veure dos gols abans dels descans.  Grello ha marcat un gran gol per allunyar més al marcador a ElPozo.  Poc abans d’acabar la primera part ha marcat el seu gol De Bail amb un bon xut. Amb el 5-0 s’ha arribat al descans.

A la represa s’ha vist en tot moment  que el Marfil no estava l 100%. Però Varas ha aconseguit amb bones parades mantenir la porteria 6 minuts sense encaixar gol. En el minut 26 ha aparegut l’etern capità d’ElPozo Kike que ha marcat el 6-0. El setè ha estat obra de l’home gol d’avui, Saúl. En els darrers minuts els locals s’han relaxat molt, però tot i la relaxació Bebe ha marcat en el segon pal el 8-0.  En aquests minuts el Marfil ha disposat de bones ocasions per marcar el gol de l’honor però no ha pogut ser. En el minut 37 ha arribat el tercer gol de Saúl. Quan semblava que el partit estava acabat, Lolo Jarque en el darrer segon ha marcat el gol de l’honor.

Contundent derrota del Marfil davant el líder provisional, massa gran la derrota però la intoxicació de l’equip ha disminuït molt les forces dels catalans.

Fitxa del partit

ElPozo Murcia: Chico, Kike, Álex, Adri i Grello; Bebe, Saúl, De Bail, Del Barco, Esquerdinha i Dani Salgado.

Marfil Santa Coloma:  Vara, Rubén, Adolfo, Redondo i Shota, Geison, Lolo Jarque, Buquets, Segura i Emilio.

Gols:  Kike 1-0 (3’), Álex 2-0 (5’), Saúl 3-0 (10’),  Grello 4-0 (13’), De Bail 5-0(19’), Kike 6-0 (26’), Saúl 7-0 (31’), Bebe 8-0 (34’), Saúl 9-0 (37’) i Lolo Jarque 9-1 (40’).

Targetes: Només han amonestat als locals, Chico i Álex, i el visitant Shota.

Comparteix i comenta

En portada