Guardiola: "Haurem de fer un partit perfecte"

Albert Bermúdez - 09/12/2011, 20:53

El tècnic blaugrana ha afrontat avui la roda de premsa prèvia al partit entre Madrid i Barça, 

Guardiola, avui a la sala de premsa // A. Bermúdez

De ben segur que tots dos equips aniran a guanyar, però Guardiola no ha volgut dir si l'empat seria un bon resultat al Bernabéu. "Moltes coses haurem de fer bé per vèncer allà. Haurem de fer un partit perfecte". El tècnic blaugrana creu que el Madrid pressionarà molt amunt, però hem d'estar preparats per qualsevol cosa.

Tito Vilanova, encara dubte

No saben si viatjarà. Surt d'una operació molt seriosa i, ja que l'equip surt demà de Barcelona s'esperaran al moment de marxar per saber com es troba i si es veu en condicions.

Sense tenir en compte les conseqüències

"Ens hem centrat en com guanyar-los, no en què passaria si guanyéssim o no". S'ha parlat molt dels 9 punts que el Madrid podria treure al Barça i potser menys de l'empat provisional en la classificació si guanyen els blaugrana. Però per Guardiola sempre és un honor jugar contra l'equip de la capital.

"Qui va darrere sempre té un pèl més de necessitat"

El Barça demà s'hi juga molt, tot i que encara queda molta lliga. Retallar distàncies a ampliar-les podria deixar el club català molt tocat, però veure que el Madrid segueix sense ser capaç de guanyar a casa contra Guardiola, podria ser també determinant. Però l'entrenador blaugrana considera que, tot i que tots dos necessiten la victòria constantment, "el qui va darrere, és a dir, nosaltres, sempre té més necessitat de guanyar".

El raonament lògic

És "impossible guanyar" si no es marquen gols. És per això que Guardiola té entre cella i cella la victòria i anirà a buscar-la de la manera que millor sap. "De fet, no sé jugar d'una altra manera", reconeix.

Els punts dèbils del Madrid

"Trobar els punts febles d'un equip és molt subjectiu". Amb aquesta manera ha intentat Guardiola no parlar tant del rival com sí parlar d'ells. "Tant en Tito com jo hem trobat algunes coses, que són poques, per saber com poder generar ocasions i com evitar segons quines concessions".

Comparteix i comenta

En portada