El Barça Alusport campió d’hivern (7-0)

Jaime Mora - 10/12/2011, 12:33

El FC Barcelona Alusport passa per damunt del Reale Cartagena i ja és campió d’hivern.  El conjunt dirigit per Marc Carmona ha aconseguit acabar la primera volta invicte i al capdavant de la classificació, empatat a punts amb ElPozo  Murcia però amb millor diferència de gols. El partit ha estat una festa pels blaugranes, parla per si sol el resultat, 7-0. Els bigolejadors, Wilde i Fernandao, els millors dels catalans.

Fernandao, amb dos gols, vital amb la victòria // LNFS

L’empat del Barça davant el Caja Segòvia i la victòria d’ElPozo davant el Marfil el dia anterior, obligava als catalans a guanyar si volien ser campions d’hivern.  Des del primer moment els homes de Marc Carmona han sortit decidits a no deixar escapar els 3 punts.  En el  primer minut Fernandao ha avançat al marcador al Barça després de rematar una passada al segon pal de Torras.  En els següents minuts ambdós equips han disposat d’ocasions per marcar però al final ha estat una altra vegada Fernandao qui ha marcat el segon pels catalans. El Cartagena ha sorprès sortint mb porter-jugador per retallar distàncies a la primera part.  L’aposta del Reale no ha estat afortunada perquè abans de la primera part els homes de Marc Carmona han tornat a marcar dos gols més.  Els encarregats Wilde i Gabriel. A la primera part tots els gols han estat obra de jugadors brasilers, Fernandao, hispà-brasiler,  Wilde i Gabriel, brasilers.

A la represa el Barça no ha abaixat el ritme, tot i anar 4-0 al marcador.  Han tardat set minuts per poder veure el primer gol a la segona part,  Wilde ha passat a Saad que ha marcat el cinquè.  Poc després  el jugador del filial, Eric Martel, ha marcat el sisè.  Faltava l’últim gol,no podria ser obra d’un altre jugador que no fos Wilde. El jugador brasiler ha enviat un míssil amb la cama esquerra que Fabio no ha pogut fer res per aturar. El marcador no s’ha mogut més en els darrers cinc minuts. Cal destacar el bon partit de Cristian que ha mantingut la porteria a zero, objectiu molt complicat en un esport com el futbol sala.

Gran partit del Barça Alusport que culmina una primera volta de somni  sense conèixer la derrota.

Fitxa del partit

FC Barcelona Alusport: Cristian, Torras, Ari, Lin i Fernandao; Gabriel, Javi Rodriguez, Sergio Lozano, Saad, Wilde i Eric Martel.

Reale Cartagena: Fabio, Jesús Garcia, Moi, Jaison i Pizarro; Álex, Jesús Calvo, Del Moral, Dani, Josico i Tote.

Gols: Fernandao 1-0 (1’), Fernandao 2-0 (10’), Wilde 3-0 (15’), Gabriel 4-0 (18’), Saad 5-0 (27’), Eric Martel 6-0 (31’), Wilde 7-0 (35’).

Targetes:  Partit amb poques targetes, una per cada equip, Saad i Dani els únics amonestats.

Comparteix i comenta

En portada