Empat a res entre Sabadell i Elx (0-0)

Pau Campaña - 10/12/2011, 21:28

El Centre d’Esports Sabadell ha sumat un punt a casa davant d’un Elche que es presentava en bona ratxa de resultats. Els arlequinats sumen ja nou jornades seguides sense guanyar. A més, Baha ha vist la cinquena targeta groga i no podrà jugar el partit d’Almería.

Nabil Baha ha vist la cinquena targeta // Pedro Salado

El partit ha començat amb el Sabadell buscant la porteria contrària però amb problemes per connectar amb els seus homes més avançats, mentre que l’Elche creava jugades de cert perill a pilota aturada, una de les seves especialitats. Després d’uns minuts sense protagonisme atacant de cap dels dos conjunts, al minut 25 Arteaga ha provat de sorprendre el porter visitant, Juan Carlos, des de lluny, però el seu xut ha marxat enganxat al pal dret. Eren minuts de descontrol i ningú aconseguia dominar la possessió.

A la mitja hora de joc, el tècnic arlequinat, Lluís Carreras, ha sorprès fent el primer canvi. Juanjo ha substituït a Héctor Simón en el pivot defensiu, però la tònica del partit ha continuat igual. El joc s’ha endurit de manera considerable i s’han produït continues picabaralles. Lanzarote se les ha vist amb Edu Albacar, tots dos amb targeta, i Òscar Ramírez amb Ángel. Per desgràcia de l’Elche, el central Héctor Verdés s’ha hagut de retirar del terreny de joc lesionat. Sense cap més ocasió s’ha arribat al temps de descans.

Tot igual a la segona meitat

Arteaga en un contraatac contra l'Elche // Pedro Salado

A la segona meitat, Beranger ha substituït al seu company lesionat, però semblava que el partit no s’hagués aturat. Les ocasions no arribaven i només Linares, en una combinació amb Ángel, ha posat nerviós al poc públic local. Tot i els intents d’ambdós entrenadors de fer-se amb el control del partit introduint canvis als seus equips, les ocasions han estat comptades. Palanca, amb un xut col·locat, ha fet lluir a De Navas al minut 70, però la situació no feia veure que arribaria el gol.

Les interrupcions i les imprecisions s’han convertit en les protagonistes del joc i cap dels dos equips no arribava a porteria. La por a perdre ha fet que ni vallesans ni alacantins arrisquessin més del compte per buscar el gol. Tot i un temps de descompte una mica mogut, el partit ha acabat amb el resultat inicial.

Amb aquest empat, el Centre d’Esports Sabadell acumula la novena jornada consecutiva sense conèixer la victòria i suma ara 24 punts. L’Elche, que es presentava a la Nova Creu Alta com a segon classificat, suma ara 31 punts i queda a només un d’un Hércules que juga davant el Valladolid, tercer classificat.

CE Sabadell: De Navas, Òscar Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz, Bermudo, Héctor Simón (Juanjo 32’), Juvenal, Arteaga (Redondo 76’), Aarón Bueno (Puigdollers 62’), Manu Lanza i Baha.

Elche CF: Juan Carlos, Mantecón, Ángel, Palanca, Rúper, Xumetra (Perico 56’), Pelegrín, Linares (Luismi Loro 74’), Edu Albacar, Flaño i Héctor Verdés (Beranger 46’).

Àrbitre: Pino Zamorano, assistit a les bandes per Escuderos Sánchez i Prieto Cruz. Ha mostrat targeta groga als locals Lanzarote (37’), Pablo Ruiz (54’) i Òscar Ramírez (78’) i als visitants Edu Albacar (38’), Palanca (70’) i Ángel (89’).

Incidències: Partit disputat a la Nova Creu Alta corresponent a la 17ª jornada de Lliga de la Segona Divisió. Han acudit a l’Estadi 2.600 espectadors.

Comparteix i comenta

En portada