Lleida i Sant Andreu, al mateix nivell (1-1)

Albert Bermúdez - 11/12/2011, 18:40

Ni el Lleida ni el Sant Andreu han estat superiors al rival i, per tant, l'empat a un gol ha estat just. Un gol de Llobet a la represa no ha estat cap gerro d'aigua freda per un Lleida que ha corregit els errors en defensa amb un golàs d'Asier.

Detall del partit de l'any passat al Camp d'Esports

El Lleida ha intentat intimidar des de l'inici, controlant la possessió i intentant tancar un Sant Andreu que ha intentat sortir al contraatac i a qui, molt probablement, el fred hagi jugat una molt mala passada. I és que al minut 35 ja havien fet dues substitucions obligades per lesions musculars. Els quadribarrats també han tingut molt bones ocasions per marcar, mitjançant Eloi, un dels dos substituïts, en favor de Quim Araujo, que també ha desaprofitat un contraatac a pocs minuts d'arribar a la mitja part.

La represa ha estat molt agradable per al Sant Andreu. Llobet ha marcat de cap després d'una gran centrada de Blanco i deixava el Lleida en una situació molt compromesa. A més, el Lleida no ha reaccionat d'un principi i hauria pogut encaixar el segon, però el xut de Blanco ha marxat fregant el pal.

El gol del partit, i molt probablement també de la jornada, ha estat obra d'Asier, que ha afusellat Morales des de la frontal, amb un xut que ha entrat per tot l'escaire. El gol, a més, ha fet rebifar un Lleida que ha viscut el millor moment del partit, però el primer xut de Jorge Giménez ha sortit fora i el segon, d'Imaz, l'ha pogut refusar Morales. El Sant Andreu ha tingut l'última del partit però Nando, de cap, no ha trobat porteria.

Lleida Esportiu:  Víctor; Sobregrau, Pau, Azparren, Verdú; Jaume, Canario, Casquero (Ballesteros 60'), David Giménez (Jorge 45'); Imaz i Asier (Juanma 84')

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Moyano (Borja 26'), Rubén, Melo, Nando, Llobet (Ángel 80'), Xavi Jiménez, Luis Blanco i Eloi (Araujo 33').

Gols: 0-1 (47') Llobet; 1-1 (70') Asier

Targetes: Amonestats Jorge Giménez, Imaz pel Lleida i Melo i Rubén pel Sant Andreu

Comparteix i comenta

En portada