Els Borussia s'espanten

Marc Vidal Ordeig - 12/12/2011, 16:55

A Dortmund empanten i a Monchengladbach van decidir donar aire a dos equips de la part baixa de la taula i van cedir al vertigen de veure's per sobre el Bayern. Els grocs van empatar al Signal Iduna Park amb el Kaiserlautern i els blanc-i-negres van perdre a Augsburg per 0-1. El Bayern ho aprofita i s'allunya dels rivals guanyant a l'Stuttutgart.

15 gols en 16 partits per Mario Gomez // bundesliga.de

Quan els teus rivals perden 5 i 6 punts en dues jornades i et deixen el camí pla per tornar a allunyar-se quan, a base d'esforç i patiment, t'havien atrapat i superat; la teva feina és aprofitar-ho i anar-se'n de vacances de Nadal líders i amb la màxima distància possible. Això és el que ha fet el Bayern de Munic i ja torna a tenir 3 punts d'avantatge sobre els seus rivals directes gràcies als gols de Mario Gomez que contrarrestaven el gol inicial de Gentner per l'Stuttgart. Gomez ja porta la nimietat de 15 gols en 16 jornades. L'únic que encara lluita amb Messi per la bota d'or.

El Dortmund, que s'ha quedat sense Götze fins l'any vinent per una lesió muscular, va veure com el Kaiserlautern li empatava el partit gairebé al final. El cop de quedar eliminats d'Europa tan d'hora sembla que ha fet molt mal als de Klopp. La part bona és que, com l'any passat, es podran centrar en la Bundesliga i això els va donar un gran resultat la temporada passada.

El Shalke 04 de Raul s'ho va mirant i aprofita cada oportunitat. Ja és tercer després de guanyar a l'Herta de Berlín per 1-2. L'any passat van partir moltíssim però sembla que no tenir partit entre setmana va molt bé als miners i estan a tan sols 3 punts del liderat. No tenen el potencial dels dos equips que tenen per sobre per noms, però l'equip és sòlid i el jugadors s'ho creuen.

L'Augsburg va sorprendre el Gladbach // bundesliga.de

El M'Gladbach va perdre amb el, fins ahir, últim classificat, Augsburg. Marcus Reus continua lesionat i els seus companys ho estan notant moltíssim. Veurem si quan torna Reus, torna el M'Gladbach o ja s'ha acabat el seu somni...

En zona Europa League hi ha el Werder Bremen que es va recuperar del cap de setmana d'horror que va patir la setmana passada i va passar per sobre el Wolfburg guanyant-lo per 4-1. Per altra banda, el Leverkusen va aprofitar la derrota de l'Sttutgart per deixar-lo a 4 punts i obrir una mica més de forat tot i empatar a res a Hannover.

Per baix, el Kaiserlautern ha sortit de la posició de play-off de descens que ara ocupa el Nuremberg. En zona de descens, l'Augsburg queda a un sol punt de la salvació i el Friburg en continua a dos.

Comparteix i comenta

En portada