Udinese atrapa la Juventus a la classificació

Marcel Sanromà - 13/12/2011, 18:53

Udinese, encara millor sense Alexis // Agències

La Juventus va empatar a u al camp de la Roma en el partit que cloïa la jornada del cap de setmana amb un gol de Chiellini que igualava l'inicial de De Rossi. I encara gràcies que Buffon va aturar un penal a Totti. L'ensopegada permet a Udinese atrapar la vecchia signora al liderat de la Serie A, després que dissabte els del Friuli sí fessin els deures a casa contra el Chievo, amb gols de Di Natale i Basta -que es va fer un trau en la jugada-, tot i que Paloschi va posar emoció al partit al final.

També en surt beneficiat el Milan, que tot i que no va aconseguir guanyar el Bologna a domicili, es manté a un partit dels caps de la taula. Di Vaio obria el marcador pels blau-i-vermells amb un golàs de vaselina; després empatava Seedorf, tornava a avançar els locals Diamanti i aconseguia l'empat definitiu Ibrahimovic, de penal. El partit no va estar exempt de polèmica, ja que els locals van reclamar una mà de Seedorf a l'àrea del Milan, però l'àrbitre no va marcar el penal.

Buffon atura el penal // Agències

Un dels equips més beneficiats de les ensopegades és la Lazio, que va guanyar sofrint al camp del cuer Lecce per 2-3, gràcies a un gol de Klose gairebé al descompte, i torna a comprimir la taula. També va ensopegar el Napoli, que tot i la brillant participació a la Champions, no acaba d'aconseguir el seu millor nivell a la lliga. 1-1 al camp del Novara, i encara bo del gol de Dzemaili al '84. Els del San Paolo són cinquens, però ja a nou punts d'Udinese i Juventus.

De dissabte cal destacar dos partits. Primer, la important victòria de l'Inter contra la Fiorentina, per 2-0, gràcies a un gol de Pazzini abans del descans i un altre de Nagatomo just en començar el segon temps; i després, el sorprenent triomf del Cesena a la gespa del Palermo, per 0-1 i gràcies a un gol de Mutu, que comença a recuperar la pòlvora que exhibia fa uns anys a Firenze i que havia perdut darrerament.

Mutu mostra la seva millor versió // Agències

A més, el Genoa va imposar-se al Siena a domicili per 0-2, amb gols de Marco Rossi i de Rodrigo Palacio al descompte. Atalanta i Catania van empatar a 1 amb gols de Tiribocchi i l'exjuventí Legrottaglie pels visitants, i Cagliari i Parma van establir un insípid empat a zero.

Inter i Genoa recupereren aquest vespre de dimarts 13 el seu partit pendent.

 

 

 

 

Classificació:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada