El Santos, primer finalista del Mundial de Clubs (1-3)

Marc Fontrodona - 14/12/2011, 13:42

El Mundial de Clubs ja ha entrat en la seva fase decisiva. Aquest matí s'ha jugat la primera semifinal entre els amfitrions del Japó, el Kashiwa Reysol; i el Santos del Brasil. Dos xuts de fora l'àrea han deixat el partit gairebé sentenciat el partit a la mitja hora de joc. 

Neymar, en la finta del primer gol // Agències

Les expectatives de molts aficionats estaven en veure un partit de Neymar en directe. El jove jugador, que ha estat la notícia constant de l'estiu (els casos Alexis o Cesc no es van quedar curts, per això) pel seu possible fitxatge per Madrid o Barça, ha trigat 19 minuts en dona mostres de la seva qualitat. Una finta de xut al balcó de l'àrea i la posterior rematada amb l'esquerra del noi de la cresta, ha avançat als brasilers. Aleshores, Borges s'ha volgut sumar a la festa i ha decidit engaltar-ne un altre però per l'escaire contrària. L'enfrontament es posava molt fàcil pel Santos.

A la segona part, els japonesos han sortit molt concentrats i han posat en seriosos problemes una tova defensa brasilera. Tant és així, que al minut 9, Sakai ha escurçat distàncies en el marcador a la sortida d'un córner. Tal i com anava el partit, semblava que la igualtat podria tornar a l'electrònic, però Danilo no ho ha permès. Un bon llançament de falta seu s'ha convertit en la sentència definitiva.

Els últims 25 minuts han estat dels nipons, que entossudits a marcar, les han tingut de tots colors per aconseguir-ho, però els ha faltat encert. Per la dreta, per l'esquerra, pel centre, la defensa del Santos feia aigües, però no hi ha hagut manera d'evitar que el Santos fos el primer finalista del Mundial de Clubs. I Neymar, deixant alguns detalls com bones passades, hàbils bicicletes i força actitud en la pressió.

Ara li toca al Barça fer el mateix amb l'Al-Sadd de Qatar, demà, també al matí. La final serà diumenge.

El gol de Neymar:

Comparteix i comenta

En portada