Villa es fractura la tíbia

Marc Fontrodona - 15/12/2011, 12:54

Villa està de pega // Arxiu

Al davanter asturià del Barça no l'acompanya la sort. Després de no ser titular al Bernabéu i començar a notar la pressió de l'opinió pública per la falta de gol en els últims partits, ara es perdrà una bona part de la temporada.

Corria el minut 36 de la semifinal del Mundial de Clubs quan, en una carrera amb dos defenses, a Villa se li ha clavat el peu a la gespa. El resultat, fractura de tíbia a la cama esquerra. Les imatges són d'aquelles que posen la pell de gallina.

Els serveis mèdics se l'han endut a l'hospital just després de l'incident però ara ja és a l'hotel. Tornarà a Barcelona tan aviat com sigui possible per ser operat i l'acompanyaran el dr Pruna i Manel Estiarte. Segons han informat els propis serveis del club, podria estar entre 4 i 6 mesos de baixa. En altres paraules, tota la temporada. Una llàstima de lesió per qualsevol jugador.

Comparteix i comenta

En portada