Continua la llegenda groc-i-negra (4-3)

Carlos Tost - 18/12/2011, 21:18

L’Atlètic s’imposa al Club de Campo (4-3), en la gran final del Campionat d’Espanya d’Hoquei Sala, amb un gol a la pròrroga d’Iñaky Freixa. 

Iñaky Freixa, i Cristian Peñalba, dos dels protagonistes de la final // Ramon Gibert

Atlètic i Club de Campo, han reeditat la gran final del Campionat d’Espanya de Sala de la temporada passada. En aquella ocasió, els egarencs es van imposar en la tanda d’strokes, i avui ho han fet amb un gol a un minut del final de la segona part de la prorroga (4-3). El gran protagonista del partit, ha estat Iñaky Freixa, autor dels quatre gols de l’Atlètic de Terrassa.

En un dels millors partits d’hoquei sala dels últims anys, Atlètic i Club de Campo, han acabat els quaranta minuts reglamentaris amb empat (3-3). I això que durant el partit els de Roger Pallarols han gaudit de moltes ocasions, entre elles un penal stroke fallat abans d’arribar al descans. I quan tot semblava encaminat a la tanda d’strokes, un gol d’Inañy Freixa a les acaballes de la pròrroga ha porta la bogeria al pavelló del Club Egara, i un nou títol a les vitrines dels de Can Salas.

El podi l’ha completat el Complutense, que s’ha imposat a la tanda d’strokes al Vallès Esportiu, després d’empatar (3-3) a la finalització del partit.

Divisió d’Honor Femenina: Atlètic i Polo, lluitaran pel títol 

Una carambola necessitava l’Atlètic de Terrassa per poder entrar en el grup de sis equips que lluitaran pel títol en la segona fase, i finalment tots els resultats l’han acompanyat. El primer pas, era la seva victòria enfront del Club Egara, i les de Xavi Galí no han fallat i han acabat imposant-se (2-1). Lara San José al minut10, haavançat a les groc- i- negres. Ja en la segona meitat, Berta Bonastre ha marcat el 2-0. Al tram final de partit, el Club Egara ha avançat línies i Gloria Comerma ha marcat l’únic gol de les ratllades, amb un gran llançament de penal córner.

El segon pas que necessita l’Atlètic era la derrota de l’Alcalà, que ha caigut a Les Pedritxes (3-1), davant d’un CD Terrassa, que ha acabat aquesta primera fase en tercera posició, i és el millor equip català a la classificació. Per últim també ha ajudat a les de Can Salas, l’empat entre el Polo i el Junior (1-1), que ha permès entrar també a les barcelonines en la lluita pel títol. Les de Sant Cugat, amb aquest resultat, cauen a la vuitena plaça, i lluitaran un any més per evitar el descens.

De la resta de resultats destaquen les golejades de Club de Campo (5-0) davant del Tenis; i la de la Reial Societat a domicili (1-5) al camp del SPV’51. Per la seva part, el Castelldefels, ha perdut (0-2) davant del Ciutat de Les Palmes, i sembla condemnat a baixar de categoria al final de temporada.

Classificació

1- Club de Campo                  20 p.

2- Reial Societat                     17 p.

3- CD Terrassa                       15 p.

4- Club Egara                         14 p.

5- RC Polo                             14 p.

6- Atlètic Terrassa                  12 p.

7- Alcalà                                 12 p.

8- Junior FC                           12 p.

9- SPV’51                                8 p.

10- Ciutat de Les Palmes         4 p.

11- RS Tenis                            4 p.

12- Castelldefels                      0 p.

Ara la competició s’atura tres mesos, pels compromisos de la selecció espanyola que jugarà el Preolímpic a Bèlgica, per intentar assegurar la seva presència als Jocs Olímpics de Londres d’aquest estiu. Quan es reprengui la Lliga es jugaran els cinc darrers partits, amb un Club de Campo que parteix com a gran favorit per reeditar el títol.

Classificació (Lluita pel títol)

1- Club de Campo                  8 p.

2- Reial Societat                     5 p.

3- CD Terrassa                       5 p.

4- Club Egara                         5 p.

5- RC Polo                             4 p.

6- Atlètic Terrassa                  3 p.

Comparteix i comenta

En portada