El Barça B s'encalla a Valladolid (1-0)

Pep Tormos - 18/12/2011, 00:00

Óscar ha acabat amb el filial blaugrana amb un gol a l'inici de la represa en un partit molt obert i que deixa l'equip val·lisoletà consolidat en zona de promoció d'ascens. El Barça es manté a mitja taula a cinc punts del descens.

El Valladolid ha superat per la mínima el filial blaugrana

El Barça B ha sortit derrotat aquesta tarda al Nuevo Zorrilla davant un conjunt, el Valladolid, fet i treballat per pujar a Primera Divisió.

El matx, però, ha estat molt obert i ple d'alternatives. Tello ha estat el primer jugador blaugrana en posar a prova al porter Jaime, i la resposta del Valladolid, a través de Jofre Mateu i Sisi, ha acabat amb la intervenció del porter del Barça B avui, Masip.

A la represa, el Barça B ha continuat dominant la possessió de l'esfèrica. Óscar ha disposat d'una clara oportunitat per marcar, però ha fallat de forma inesperada, i just un minut després, al 55,  ha arribat el gol dels locals amb una diana del mateix Óscar en rematar un còrner centrat per Sisi.

El Barça B no ha tirat la tovallola i ho ha seguit intentant, però no hi ha hagut manera de superar el porter Jaime. Per contra, el Valladolid ha pogut ampliar distàncies al marcador però ni Manucho ni Jofre Mateu han estat efectius de cara a barraca.

Fitxa tècnica:

Real Valladolid: Jaime; Balenziaga, Rueda, Valiente, Peña; Nafti (Rubio, min. 84), Víctor Pérez, Sisi, Jofre; Óscar (Baraja, min. 76) i Guerra (Manucho, min. 63).

Barça B: Masip; Montoya, Muniesa, Bartra, Lobato; Sergi Roberto; Rafinha, Riverola (Espinosa, min. 78); Tello, Deulofeu (Rodri, min. 65) i Soriano.

Gol: 1-0: Min. 56, Oscar.

Comparteix i comenta

En portada